Megérkezett a frissített Hyundai Solaris


A Hyundai Motor CIS a gyártó szentpétervári üzemében hivatalosan is bemutatta a megújult Solaris típusát, amely kifinomult formavilágával, hatékonyabb motorjaival és fokozott kényelmi és biztonsági felszereléseivel még jobban megfelel az orosz vásárlók igényeinek.   

Immár hivatalosan is megérkezett a Hyundai új kompakt Solaris limuzinja Oroszországba. A kínai piacon már forgalmazott, erőteljesen a helyi piac igényei szerint átalakított és ezért kissé extravagánsnak számító formavilág helyett a Hyundai sokkal finomabban nyúlt hozzá az orosz változathoz. Az átfogó felújítás során a Hyundai Solaris karosszériája sportosabb lett az első lökhárító és a fényszórók átalakított megjelenése miatt. Hátul a Solaris nagyrészt megőrizte eredeti lámpatesteit, mindössze a betétek és az alatta lévő lökhárító kapott némi csinosítást.


„Egyik legnépszerűbb termékünk, a Hyundai Solaris, új megjelenését részletesen átgondolták: esztétikai örömet nyújt a tulajdonosának és segít kitűnni a forgalomban. A frissített Solaris már alapváltozatában is modern formatervet, megbízhatóságot és széles választékot kínál” – mondta Aleksej Kalitsev, a Hyundai Motor CIS ügyvezető igazgatója. 


A belső tér és a műszerfal is némileg változott. A vezető és az utasok értékelni fogják a nagy, 8 colos érintőképernyővel rendelkező frissített multimédiás rendszert, amely a műszerpult fölé emelkedik. A rendszer támogatja az Apple CarPlay és az Android Auto alkalmazásokat, kiegészítve USB és AUX portokkal, valamint egy beépített Yandex.Auto rendszer is beépítésre került, amely magában foglalja a Yandex.Navigator és Alice hangvezérlést.


Az első ülések kiválóan alátámasztják az alsó testrészeket, amelyeket mostantól elektromos motorok segítségével lehet beállítani. A hátsó ülésen helyet foglaló utasok az elektronikus csatlakozónak köszönhetően a hátsó utastérben, az első ülések közötti USB-csatlakozónak köszönhetően tölthetik elektronikus eszközeiket.


A frissített Hyundai Solaris távoli motorindítással is rendelkezik, amely önállóan felmelegíti a motort és az utasteret, amelyet a vásárlók értékelni fognak a hideg őszi és téli hónapokban. A hátsó ülések és a szélvédő melegítésének funkciói megmaradnak. A frissítés érintette a limuzin oldaltükreit is, amelyek mostantól automatikusan becsukódnak.


A frissített Hyundai Solaris motorkínálatában két, már jól bevált, gazdaságos Kappa és Gamma motor szerepel, amelyek 1,4 és 1,6 literes hengerűrtartalma 100 és 123 lóerős teljesítményre képes. Mindkét motor alapesetben egy 6 fokozatú kézi váltóval rendelkezik, az automatikus sebességváltó opciós tétel. A MacPherson rugóstag független első felfüggesztése és félig független hátsó felfüggesztés optimális stabilitást, a kerékívek jobb hangszigetelése pedig további kényelmet nyújt. A vezető és az utasok biztonságára a guminyomás-ellenőrző szenzorok, az ERA-GLONASS vészjelző rendszer és a (felszereltségtől függően akár 6 db) légzsákok vigyáznak.


A frissített Hyundai Solaris négy kivitelben rendelhető az oroz piacon: Active, Active Plus, Comfort és Elegance, amelyet egy Special Edition egészít ki. Az Active alapfelszereltsége a következőket tartalmazza: 15 colos acélkerekek 185/65 R15 gumiabroncsokkal, négy hangszóró és audio előkészítés, első légzsákok a vezető és az első utas oldalán, menetstabilizáló rendszer (VSM), benne az kitörésgátló rendszer (ESC) ) és kipörgésgátló (TCS), gumiabroncsnyomás-ellenőrző rendszer (TPMS), a vezetőülés, a kormányoszlop és az első biztonsági övek magasságának állítása, megvilágított első elektromos ablakemelő gombok, valamint az ERA-GLONASS segélyhívó eszköz és az egyéb felszerelések.

Forrás: hyundai.ru

Dönci Hyundai-KIA Blogja a Facebookon és az Intagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!
Beszélgetnél a Hyundairól vagy tanácsra lenne szükséged? Gyere és csatlakozz Te is a Dönci Hyundai Univerzumához! Itt biztosan megtalálod a választ! Katt ide!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A világ legviccesebb Hyundai kereskedése lett a hatvani Prémium Autóház Kft.

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését