A Hyundai Sonata Szaúd-Arábia legjobb limuzinja

  
A Szaúd-Arábiában nemrég megrendezett autókiállításon a Hyundai Motor nemrég bemutatott legújabb Sonata modelljét választották a legjobb limuzinnak, ami újabb lökést adhat a modell népszerűségének a térségben. 

A vállalat közleménye szerint a szaúd-arábiai autós szakújságírók szavazási eredményei szerint az új Sonata az összes, így a formaterv, biztonsági technológia és szórakoztató felszerelések kategóriájában kimagasló pontszámot ért el. Ez az elismerés épp jókor jött, hiszen a gyártó igyekszik növelni jelenlétét a régió legnagyobb autópiacán, ahol évente 4-500 ezer járművet adnak el. 


„A Hyundai Sonata új generációi több mint harminc éven át emelték a mércét minőségben és értékben a középkategóriás limuzinok piacán, miközben a legújabb nemzedék stílusban, innovációkban és technológiában is magasan kiemelkedik” – mondta Mike Song, a Hyundai Közel-Kelet és Afrika régiójának vezetője. „Egy olyan piacon, amit egyre több réspiac tarkít, a vadonatúj Sonata újraértelmezi a limuzinvásárlók elvárásait és valami sportosabbat, izgalmasabbat nyújt, mint előtte bármikor.”  

A Hyundai Motor október végéig 100 845 darab autót tudott értékesíteni, ami 62 százalékkal több, mint egy évvel korábban. Magából az új Sonata modellből a szeptemberi bemutatót követően 4 267 darab kelt el, és ha az eladási számokhoz hozzáadjuk az idén eladott korábbi generációs, a koreai modell második helyen áll a limuzinok helyi piacán.  


A közel-keleti autópiac a gazdasági nehézségek és a geopolitikai bizonytalanságok után most fellendülőben van, ahol a Hyundai szerint október végéig 27 százalékkal nőttek a járművek értékesítési mutatói.

Forrás: koreaherald.com, arabnews.com

Dönci Hyundai-KIA Blogja a Facebookon és az Intagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!
Beszélgetnél a Hyundairól vagy tanácsra lenne szükséged? Gyere és csatlakozz Te is a Dönci Hyundai Univerzumához! Itt biztosan megtalálod a választ! Katt ide!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A világ legviccesebb Hyundai kereskedése lett a hatvani Prémium Autóház Kft.

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését