Megjött az új Hyundai i20 előzetese


 A Hyundai bemutatta a vadonatúj i20 első vázlatait, amely alapján a teljesen új kialakítású modell elsőként viseli a Hyundai új „Érzéki Sportosság” formanyelvét.

Az Érzéki Sportosság formanyelvetnégy alapvető elem harmóniája jellemzi: arányok, felépítés, stílus és technológia. Ennek a tervezési irányzatnak az a célja, hogy ösztönös szépséget nyújtson a Hyundai járműveinek, érzelmi értéket teremtve és megkülönböztető megjelenést adva nekik.


Az előzetes rajzok alapján az új i20 a korábbiaknál sportosabb és dinamikusabb megjelenést kapott. Az első kaszkád hűtőrács vízszintesen az oldalak felé haladva jellegzetesen szélessé és alacsonnyá teszi az autó megjelenését. A vadonatúj i20 szélességét és irányultságát a jellegzetesen egyedi fények is alátámasztják. A karosszéria oldalán végigfutó merész karaktervonalak az autó sportos arányait és agilitását hangsúlyozza. A hátsó részt egy vízszintes hátsó lámpatest egészíti ki, amely észrevétlenül kapcsolódik a hátsó üveghez.


Az műszerfalat takaró vízszintes pengék a vadonatúj i20 belső kialakításának valódi ikonjai. A sima felületek a frontrész szélességét hangsúlyozza, miközben szépen elfedi a szellőzőnyílásokat. A belső elegancia és esztétika további javítása érdekében az új digitális műszeregységhez a központi kijelző is 10,25 colos képernyővel rendelkezik.

A vadonatúj i20 a Genfi Autószalonon mutatkozik be 2020 márciusában, az autóról pedig addig még több információt ad majd a Hyundai.

Forrás: hyundai.news

Dönci Hyundai-KIA Blogja a Facebookon és az Intagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!
Beszélgetnél a Hyundairól vagy tanácsra lenne szükséged? Gyere és csatlakozz Te is a Dönci Hyundai Univerzumához! Itt biztosan megtalálod a választ! Katt ide!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A világ legviccesebb Hyundai kereskedése lett a hatvani Prémium Autóház Kft.

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését