Ízelítő képeken a frissített Hyundai i30


A Hyundai megmutatta a hamarosan érkező modellfrissített i30 kompakt N Line változatáról készült képeket, amelynek a vadonatúj i20 mellett az idei Genfi Autószalonon lesz a világpremierje.

A Hyundai Motor nyilvánosságra hozott képeivel most először adott egy kis ízelítőt a frissített i30 megjelenéséből. Az új modell számos formai újdonságot hordoz, köztük az átalakított első lökhárítót és az új LED fényszórókat, amelyekkel sokkal erősebb, élesebb karaktert kapott az új modell.  


Az előzetesnek szánt képeken az i30 N Line modellje látható, amelyen leginkább megfigyelhetőek az új dizájn elemei. Az átalakított lökhárító és a hűtőmaszk új hálómintás betétet visel, amivel szélesebbé és erősebb karakterűvé tették az autót. Ezeket az elemeket egészíti ki az új LED fényszóró, bennük az integrált V alakzatú nappali menetfények, ami hatásosabb első benyomással ruházza fel az új i30-ast.

Az új i30 formatervének további fontosabb elemeit akkor láthatjuk, amikor az elkövetkező hetek során a gyártó további képeket hoz nyilvánosságra az autóról. Ide tartozik az új hátsó lökhárító, a hátsó lámpák és az 16, 17 és 18 colos könnyűfém keréktárcsák stílusa. A belső teret többek között egy új digitális műszercsoporttal és egy nagyobb, 10,25 colos központi érintőkijelzővel fejlesztették tovább. 


A megújuló i30 modellel a Hyundai most első alkalommal kínálja a sportos N Line változatot a népszerű i30 kombihoz is. Az új i30 a 2020 márciusában megrendezésre kerülő Genfi Autószalonon debütál. 

Forrás: hyundai.news

Dönci Hyundai-KIA Blogja a Facebookon és az Intagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!
Beszélgetnél a Hyundairól vagy tanácsra lenne szükséged? Gyere és csatlakozz Te is a Dönci Hyundai Univerzumához! Itt biztosan megtalálod a választ! Katt ide!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A világ legviccesebb Hyundai kereskedése lett a hatvani Prémium Autóház Kft.

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését