A Hyundai 2021-es Hókihívása

A Hyundai Motor olyan új filmet mutatott be, amelyben bemutatják a vállalat „Hyundai Hókihívása 2021” névre keresztelt vadonatúj projektjét.

A filmben a hófödte Bilster Berg versenypályán egy profi síelőt a vadonatúj Tucson és az i20 Coupe WRC mögé kötöttek, ezt a téli sportot skijoringnak hívják. A Hyundai az elmúlt hetekben Németországban szokatlanul hideg és havas időjárást szerette volna így kihasználni és úgy döntöttek, hogy megszervezik ezt a rendkívüli mutatványt.

„Ezzel a mutatvánnyal nagyon szerettük volna megmutatni, hogy a Hyundai járművei mennyire szórakoztatóak. Amellett, hogy az i20 Coupe WRC és a vadonatúj Tucson havas vezetési képességeit bemutattuk, a Hyundai dinamikus szellemiségét is szórakoztató módon közvetítettük." – mondta Andreas-Christoph Hofmann, a Hyundai Motor Europe marketing alelnöke

A film egy napsütéses téli napon a havas Bilster Berg pályán kezdődik. Rolf Neuhaus, a Bilster Berg versenypálya üzletfejlesztési, marketing és kommunikációs vezetője megjegyzi, hogy a Bilster Berg pályán tíz éve nem volt hó. A videó az i20 Coupe WRC-re vált, amikor Luca Engstler, a Hyundai Motorsport Ügyfélversenyzési Részlegének pilótája bemutatkozik. Majd a néző Christoph Friedel profi síelőt látja, amint felcsatolja sílécét és egy vonókötelet csatlakoztatnak a raliautó hátuljához. Hüvelykujját magasba emeli és az autó a síelőt vontatva megindul. 

A következőkben az i20 Coupe WRC több felvételen nagy sebességgel húzza a síelőt a téli Bilster Berg-pálya ívei és kanyarulatai között. Mind a pilóta, mind pedig a síelő szakszerűen navigál a pálya kanyarjain és a havas terepen, megmutatva saját sportágukban bizonyított szaktudásukat. A versenyautó gumiabroncsai minden kanyarban felverik a havat. „Hihetetlen, hogy ilyen lehetőséget kaptam” - mondja Christoph Friedel, profi síelő.

A film ekkor a vadonatúj Tucsonra vált, amely hirtelen végighúzza a síelőt a pályán. A Tucson összkerékhajtási képességeit, széles kiállását és lágy felfüggesztéseit bemutatva a vezető és a síelő számára egyaránt kényelmes haladást biztosít. A videó a tájképek, a madártávlat és a síelő szemszögéből látható GoPro felvételek között váltogat, hogy szórakoztató, szabad érzést közvetítsen. „A Hyundai mérnökei valóban profi munkát végeztek" – mondja Engstler a vadonatúj Tucsonról.

A film az i20 Coupe WRC és a vadonatúj Tucson azon képességeit mutatja be, amivel még a a Bilster Berg pálya kanyarjainak és sikánjainak kihívásokkal teli, havas terepével is képes megküzdeni. Összességében ez a könnyed mutatvány a Hyundai Motor számára lehetővé tette, hogy megmutassa, mire képesnagy teljesítményével: szórakoztatóan vezetni.

Forrás: hyundai.news

Dönci Hyundai-KIA Blogja a Facebookon és az Instagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!
Beszélgetnél a Hyundairól vagy tanácsra lenne szükséged? Gyere és csatlakozz Te is a Dönci Hyundai Univerzumához! Itt biztosan megtalálod a választ! Katt ide!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A világ legviccesebb Hyundai kereskedése lett a hatvani Prémium Autóház Kft.

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését