Staria néven érkezik a Hyundai új kisbusza

A Hyundai néhány sejtelmes képen megmutatta vadonatúj egyterű kisbuszát, amely futurisztikus dizájnelemeivel és térinnovációjával kínál prémium élményt jövőbeli vásárlóinak. 

A Hyundai Motor bemutatta a Staria, a márka új, többcélú járműcsaládjának (MPV) előzetes fotóit. Az első, sejtelmes képeken a Staria Premium modellváltozata látható, amely a Staria alapmodelljének csúcskategóriás változatát képviseli.

A Staria elnevezés az angol „csillag” (star) és a „ria” kifejezéseket ötvözi egybe, hivatkozva a jármű jövőorientált termékértékeire és az egyszerűsített formatervezési jellemzőire, amelyeket a görbe gesztussziluettek, valamint a tiszta és egyszerű karosszériaforma határoz meg.

A Staria a Hyundai azon elkötelezettségét tükrözi, amely szerint intelligens mobilitási megoldások szolgáltatójaként a márka „Haladás az emberiségért” elképzelése szerint vezetnie kell a jövőbeni mobilitási ágazatot. A Staria különféle vezetőközpontú szolgáltatásokkal és futurisztikus designelemekkel rendelkezik, amelyek új élményeket nyújtanak a vezetők és az utasok számára, így téve produktívabbá és értelmesebbé az utazást.

A Staria feltűnően futurisztikus és titokzatos külsőt kínál, amely leginkább egy űrhajóra hasonlít. Az elejét egy hosszú, vízszintes nappali menetfény és az alatta elhelyezett fényszórók emelik ki. Az űrhajó hangulatát kiterjedt panorámás ablakai és az alsó övvonalak is visszhangozzák, hangsúlyozva ezzel a belső tér nyitottságát. Az utastér magassága a prémium kényelem és komfort érdekében optimalizált, így ideális mind üzleti, mind családi használatra.

„A Staria a Hyundai új MPV modellcsaládja lesz, amely új mobilitási korszakot nyit meg. A Staria eddig még soha nem látott formatervezési tulajdonságai révén teljesen új élményt és értéket kínál az ügyfelek számára" – mondta SangYup Lee, a Hyundai globális formatervezési részlegének vezető alelnöke.

A jövőben a kiválasztott piacokon elérhető Staria Premium a mobilitást egy következő szintre emeli, prémium felszereltséget és exkluzív anyagokat és felületeket kínálva a fényűzőbb megjelenés és érzés érdekében. A Hyundai Motor a következő hetekben további részleteket fog bemutatni a Staria és a Staria Premium formatervezési jellemzőiről.

Forrás: hyundai.news


Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A világ legviccesebb Hyundai kereskedése lett a hatvani Prémium Autóház Kft.

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését