Érkezik a Hyundai új indiai 7 személyes kisterepjárója

A Hyundai Motor India az ország legnagyobb exportőreként és az első intelligens mobilitási szolgáltatójaként Alcazar néven hamarosan egy vadonatúj 7 személyes prémium kisterepjárót mutat be.  

Az eddig is kapható Creta modellre épülő Alcazar a Hyundai Érzéki Sportosság globális dizájnnyelvét hordozza magában. Az új modell így az arányok, a felépítés, a stílus és a technológia alapvetően fontos elemeit megformálva egy modern és prémium 7 üléses hobbiterepjáróban ölt testet. 

Összetéveszthetetlen kialakításával a Hyundai Alcazar magabiztos és merész kiállást mutat, miközben karizmatikus vonzereje és robusztus eleganciája egyedi formatervezési témát jellemez, amely rendkívülivé teszi az autót a hétköznapos formák között. Gazdag, mégis szilárd volumenű kerékíveivel és merész karaktervonalaival a Hyundai Alcazar a dizájn és a dinamikus arányok férfias kifejezését képviseli.

A Hyundai Alcazar a térinnováció legfinomabb jellemzőit kihasználva tágas teret biztosít a 2. és a 3. sor utasainak is, amivel pazar kényelmet és modern autós élményeket kínál. A szárnyakkal körülvett építészeti stíluson alapuló Hyundai Alcazar utastere a jövőbe vezető kiváló tapasztalatok példaértékű megtestesülése. Ez a felépítés fokozza a belső terek merész és dinamikus kialakítását, tökéletesen kiegészítve a Hyundai Alcazar kiválóságát.

A mércék újrafogalmazása iránti törekvésének eredményeként a Hyundai kiváló mobilitási élményeket fog kínálni ügyfeleinek. Az áprilisban érkező 7 üléses prémium Alcazar kisterepjáró készen áll arra, hogy a Hyundai Motor India számára újraírja a hobbiterepjárók dominanciájának következő korszakát.

Forrás: hyundai.com

Dönci Hyundai-KIA Blogja a Facebookon és az Instagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!
Beszélgetnél a Hyundairól vagy tanácsra lenne szükséged? Gyere és csatlakozz Te is a Dönci Hyundai Univerzumához! Itt biztosan megtalálod a választ! Katt ide!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A világ legviccesebb Hyundai kereskedése lett a hatvani Prémium Autóház Kft.

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését