Az új Hyundai i20 lett az Év Autója Indiában

A Hyundai Motor India, az ország első intelligens mobilitási megoldásokkal foglalkozó szolgáltatója és a kezdetektől legnagyobb exportőre az új i20 modellel elnyerte a vadonatúj és legrangosabb 2021-es Indiai Év Autója (ICOTY) díjat.

Az ICOTY India legrangosabb autóipari kiadványainak 17 zsűritagja idén már sokadszorra választotta meg a Hyundai egyik modelljét. Az ország legkedveltebb és legmegbízhatóbb autógyártóként a Hyundai Motor India ezzel már 7 ICOTY-díjat nyert termékeivel: a vadonatúj i20 2021-ben, a Venue 2020-ban, a Verna 2018-ban, a Creta 2016-ban, az Elite i20 2015-ben, a Grand i10 2014-ben és az i10 2008-ban diadalmaskodott.

„Ez egy nagyon büszke pillanat mindannyiunk számára a Hyundainál” – mondta S.S. Kim, a Hyundai Motor India Limited vezérigazgatója. „Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy ezt a legrangosabb autóipari díjat – az „Indiai Év autója 2021” díjat a vadonatúj i20 modellünkkel elnyerhettük. A vadonatúj i20 újrafogalmazta a prémiumkategóriás kisautók szabványait és ma az újkori indiai vásárlók progresszív szellemének erős kifejezését hordozza."

Kim úr így folytatta: „A globális autógyártás és -kereskedelem középpontjában álló Indiát vizionáló Hyundai 25 évvel ezelőtt kezdte meg útját az országgal együtt. Ma óriási büszkeséggel tölt el minket, hogy eljutottunk idáig, fenntartható és virágzó ökoszisztémát fejlesztve, ami az indiai autóipar kollektív fejlődéséhez vezet. A hetedik ICOTY-díj elnyerése az ügyfelek Hyundai márkába vetett bizalmát és hitét jelképezi. Köszönjük minden vásárlónknak, partnerünknek, kormányzatunknak, médiánknak és a zsűrinek, hogy a vadonatúj i20-at a 2021-es év autójának választották.”

A nyerteseknek gratulálva, Dr. Raghupati Singhania, a JK Tyre & Industries Limited elnöke és ügyvezető igazgatója elmondta: „Nagy büszkeség számunkra, hogy az Indiai Év Autója és az Év Indiai Motorja díjak odaítélésében annak megalakulása óta részt vehetünk. Bár minden év különleges volt, ez az év valóban kivételes, ahol nemcsak a gyártók által elhozott technológiai kiválóságot és innovációt ünnepeljük, hanem az egész autóipar buzgalmát és ellenálló képességét, ahogyan azok erősebbé váltak a felfedezetlen terepeken. A fenntartható mobilitás növekvő jelentőségét is figyelembe véve ebben az évben a „Zöld Autó Díjat” is bevezettük azért, hogy elismerjük azon gyártók erőfeszítéseit, akik a mobilitás jövője felé vezető úton hozzájárulnak a változáshoz. Szeretnék gratulálni nemcsak a nyerteseknek, hanem az összes résztvevőnek, akik a világ legjobb újításainak megfelelően a legjobb technológiai fejlettségű termékeket kínálják. Figyelemreméltó volt látni, hogy kiemelkedő zsűrink biztonságos környezetben végzik az értékelést."

„Az ICOTY győztesének legfontosabb kritériuma a szegmens újra alkotásának képessége, és pontosan ez az, amit a Hyundainak az i20 kategóriájában sikerült megtennie. Nem csoda, hogy a zsűri 13 pontos különbséggel határozott döntést hozott. Az i20 már az első generáció megjelenésével is magasra emelte a lécet, és a harmadik generációval tovább emeli ezt” – tette hozzá Mr. Yogendra Pratap, az ICOTY zsűrijének elnöke.

A legfejlettebb prémium kisautónak szánt vadonatúj i20 modellt úgy tervezték, hogy megfeleljen az új évezred vásárlói igényeinek és meghaladja azokat. A futurisztikus tervezés legfejlettebb esszenciájának visszatükrözését lenyűgöző teljesítmény és kategóriavezető technológiák támasztják alá. Az i20 új generációját úgy fejlesztették ki, hogy olyan kiváló vezetési élményt nyújtson, amely felülmúlja az elvárásokat és új mércét állítson fel. Az ügyfelek szerte a világon imádják a vadonatúj i20-at a Bluelink csatlakoztathatósága, a csúcstechnológiás funkciói és a változatos motorválaszték miatt, mint amilyen például az 1,0 literes Turbo GDi benzinmotor iMT vagy DCT sebességváltóval, valamint az Indiában kapható 1,5 literes U2 CRDi BS6 dízelmotor.

Forrás: hyundai.com/in

Dönci Hyundai-KIA Blogja a Facebookon és az Instagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!
Beszélgetnél a Hyundairól vagy tanácsra lenne szükséged? Gyere és csatlakozz Te is a Dönci Hyundai Univerzumához! Itt biztosan megtalálod a választ! Katt ide!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A világ legviccesebb Hyundai kereskedése lett a hatvani Prémium Autóház Kft.

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését