Első képeken a Kia új EV6 villanyautója

A Kia ma bemutatta az első fotókat a márka első, kifejezetten elektromos hajtásra tervezett EV6 modelljéről, amely a márka globális elektromos padlólemezén alapszik. 

A Kia nyilvánosságra hozta az első olyan részletfotókat, amelyeken a márka új villanyautó-generációjának első modellje látható. Az EV6 a márka elektromos autózás felé vezető útjának, és ehhez kapcsolódó átalakulásának indító modellje. 

„Az EV6 új márkacélunk (Movement that inspires), és új formafilozófiánk tökéletes megtestesítője. Arra született, hogy élvezetessé és természetessé tegyen minden utazást azáltal, hogy természetes, egyszerű és intuitív élményeket kínál, olyanokat, amelyek jobbá teszik használóinak mindennapjait.” Mondta Karim Habib, a márka globális formatervező központját is irányító Kia-alelnök. „Célunk, hogy kézzelfogható élménnyé tegyük az autózást és izgalmas, eredeti, ötletes elektromos autókat lkossunk mindehhez.”

A márka átalakulásának fontos részeként a márka első tisztán elektromos modelljének bevezetésével egy időben új típusnév-rendszer is megjelenik. A világ valamennyi piacán használatos új elnevezések rendszere egyszerű felépítésű, logikus és átlátható. A márka valamennyi elektromos modelljének típusneve EV-vel kezdődik, így mindenki számára azonnal egyértelmű és könnyen azonosítható, hogy ezek a Kiák tisztán elektromos hajtásúak. A betűket követő szám a modell helyét és rangját is mutatja a kínálatban. 

Az EV6 a Kia új márkaszlogenjének (Movement that inspires) első kézzel fogható megtestesülése. Az autó premierje még 2021 első negyedévében várható.

Forrás: Kia Magyarország

Dönci Hyundai-KIA Blogja a Facebookon és az Instagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!
Beszélgetnél a Hyundairól vagy tanácsra lenne szükséged? Gyere és csatlakozz Te is a Dönci Hyundai Univerzumához! Itt biztosan megtalálod a választ! Katt ide!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A világ legviccesebb Hyundai kereskedése lett a hatvani Prémium Autóház Kft.

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését