Michelisz-szériával indul az új Hyundai i20 N itthon


A Hyundai hazai importőre közzétette az i20 széria vadonatúj N sportváltozatának árlistáját, amely a korábbi i30 N-hez hasonlóan egy limitált szériás Michelisz csomaggal indul idehaza.

A Hyundai Motor tavaly októberben mutatták be a világnak a vadonatúj i20 generáció legerősebb változatát, az i20 N modellt. Az autó megkapta mindazokat a külső és belső stílusjegyeket, amelyek az N sportszériát, így az i30 N és a Veloster N modelleket eddig jellemezték: az új i20 N a Performance Blue fényezés mellett többek között agresszív első és hátsó lökhárítókat, küszöbtoldatokat, nagy felniket, belül sportüléseket, sportkormányt kapott. A látványhoz passzoló dinamikáról pedig egy vadonatúj 1.6 T-GDI turbómotor 204 lóerős teljesítménye gondoskodik. 

Az i20 N pedig mostantól már a hazai Hyundai kereskedésekben ezer forint híján 8 milló forintos kezdőártól rendelhető. Az új sportmodell egyetlen felszereltséget kapott, ami viszont bőséges ellátmánnyal rendelkezik. Az általános biztonsági csomag mellett többek között az intelligens táblafelismerő rendszer, a prémium fekete hűtőmaszk, az első-hátsó LED lámpák, a belső hangulatvilágítás, a Supervision digitális műszeregység, a Display Audio rendszer és persze az N belső csomag kék betétes bőrbe vont sportkormány, kék varrású bőr váltógomb és fekete tetőkárpit is az N széria alapfelszerelései közé tartoznak. 

A metálfényen és a kéttónusú fényezésen kívül azonban felárat kérnek pl. a sávkövetőért és a holttérfigyelőért, és az első parkolóradart, valamint a fényre sötétedő belső visszapillantót is külön kell beikszelni a rendeléskor. Ugyanígy külön csomagban kérhető a Bluelink navigáció, a 9 hangszórós Bose hangrendszer, az első ülésfűtést és kormányfűtést is tartalmazó Téli csomag mellé pedig akár hátsó ülésfűtés is kérhető. A külön is megvásárolható, részlegesen záródó mechanikus differenciálművet, rajtautomatikát, fordulatszámmegtartó rendszert és kipufogóhang-szabályozást is tartalmazó Fun csomagot, a kulcsnélküli rendszert, az automata klímát és esőérzékelőt viszont most az importőr az NM5 Limited csomag keretében 500 ezer forint helyett az eredeti listaáron, azaz 7,999 millió forintért adja a rajongóknak. 

A limitált szériás autóból első körben kb. 20 darabot rendelt a magyar importőr, az első autók pedig várhatóan valamikor második negyedév során érkezhetnek meg a hazai kereskedésekhez. 

A teljes árlista itt megtekinthető: i20 N árlista 

Dönci Hyundai-KIA Blogja a Facebookon és az Instagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!
Beszélgetnél a Hyundairól vagy tanácsra lenne szükséged? Gyere és csatlakozz Te is a Dönci Hyundai Univerzumához! Itt biztosan megtalálod a választ! Katt ide!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A világ legviccesebb Hyundai kereskedése lett a hatvani Prémium Autóház Kft.

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését