Filmforgatáson bukott le a Hyundai Kona N

A Hyundai Kona N sportverziójának reklámfilmjét Németországban forgatják, ahol egy kémfotósnak sikerült szinte minden szögből lefotóznia a vadonatúj modellváltozatot

A Hyundai Motor hamarosan bemutatja a Kona legerősebb, legsportosabb változatát, amelynek előkészítéseként a vállalat marketingesei gőzerővel dolgoznak a reklámanyagok gyártásán. Ennek keretében készülnek a sajtófotók és a bemutató filmek is, amely utóbbi felvételén egy szemfüles kémfotósnak sikerült minden oldalról lefotózni a Kona N teljesne csupasz karosszériáját. 

A képeken tökéletesen látszanak mindazok a módosítások, amelyek kiemelik az N változatot a többi Kona közül: a nagy, feketére festett könnyűfém keréktárcsák mögött megbújó vörös féknyergeket, a korábbi prototípusokon látottaknál is nagyobb kerek hátsó kipufogóvégeket, köztük pedig a vörös betétekkel ellátott küszöbtoldatokat is megfigyelhetjük. Ezek mellett az olyan elemek, mint az N verzió motorháztetején kialakított három légbeömlő rés is láthatóvá vált. 

A filmezésre használt Kona N rendszámtáblája is beszédes lehet. A „HN 280” rendszám egyrészt utal a Hyundai N sportmárkájára (HN), másrészt viszont a 280-as szám vélhetően a Kona N 280 lóerős teljesítményszintjére utalhat. Ez a teljesítmény várhatóan az i30 és a Veloster N modellekben is használatos 2.0 literes turbófeltöltéses benzinmotorból származhat majd, amihez a vállalat vadonatúj fejlesztésű 8 fokozatú duplakuplungos DCT váltórendszere kapcsolódhat. 

Habár a prototípus korábbi tesztelésekor a beszámolók szerint az autó fronthajtásos változatát mutatták meg, a Hyundai valószínűleg első alkalommal készíthet összkerékhajtásos N sportmodellt a Kona szerkezetére építve. Ezt azonban biztosan csak a bemutatón fogjuk megtudni, ami – a felkészülést látva – akár néhány héten belül megtörténhet.  

Forrás. autoblog.com

Dönci Hyundai-KIA Blogja a Facebookon és az Instagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!
Beszélgetnél a Hyundairól vagy tanácsra lenne szükséged? Gyere és csatlakozz Te is a Dönci Hyundai Univerzumához! Itt biztosan megtalálod a választ! Katt ide!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A világ legviccesebb Hyundai kereskedése lett a hatvani Prémium Autóház Kft.

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését