Nagyobb döntési jogkört kapnak a Hyundai régiós központjai

     
A Hyundai csoport bejelentette, hogy a helyi piaci igényekhez igazodva a csoport észak-amerikai, európai és indiai központjai a jövőben kulcsfontosságú kérdésekben is önállóan dönthetnek majd. 

A Hyundai Motor Group közleményben jelentette be, hogy július elejétől a csoporthoz tartozó Hyundai Motor és Kia Motors három régiós központja átszerveződik, így az észak-amerikai, európai és indiai központok felső vezetése jogosulttá válik olyan döntések meghozatalára, amelyek érintik a helyi termelési mennyiséget és értékesítési hálózatot is.   


„Mivel az autógyártók iparági környezete gyorsan változik és a vállalatok egyre éleződő versenyhelyzettel néznek szembe, ezért a Hyundai és a Kia úgy döntött, regionális központjaiknak megadja a lehetőséget gyors döntések meghozatalára, amivel a járműkeresletre reagálhatnak és a főbb piacok értékesítéssel kapcsolatos döntéseit is meghozhatják” – áll a közleményben.     


Mostanáig a két autógyártó regionális központjainak jóváhagyást kellett kérniük a szöuli központból, mivel nem volt megengedve számukra, hogy a termelést vagy az értékesítést érintő kulcskérdésekben hozzanak saját döntést. A mostani megállapodás értelmében a regionális központok további kiegészítő részlegeket hoznak létre, amelyek a termelési, tervezési, termék és vevőszolgálati feladatokat látják el.   


A világ ötödik legnagyobb autógyártó konglomerátumaként ismert Hyundai Motor Goup idén összesen 7,55 millió autót kíván értékesíteni a világpiacon, ami kicsivel több, mint a 2017-ben elért 7,25 millió darab.  

Forrás: koreaherald.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei