A Hyundai i10 nyerte az Auto Bild összehasonlító tesztjét


Az Auto Bild legújabb 5/2017-es számának összehasonlító tesztjében az új, átdolgozott Hyundai i10 modell menetdinamikájával és előremutató infotainment rendszerével olyan riválisokat utasított maga mögé, mint a Renault Twingo és a Volkswagen Up.

A nemrég óta elérhető új Hyundai i10 négy értékelési kategóriában is az első helyre került, nem mutatott egyik téren sem gyengeségeket és ezzel az összehasonlító teszt győztesévé válhatott. Az Auto Bild ítélete egyértelműen hangzik: "A teljes felszereltségnek, a láthatóan friss multimédiás rendszernek és az öt éves garanciának köszönhetően a modellfrissített Hyundai viszi a prímet."  


A digitális rádióval ellátott navigációs rendszer a Hyundai legújabb AVN 5.0 technológiájával került felszerelésre, amelyek az új i30, i40 és Ioniq modellekben is helyet kaptak. Az Apple CarPlay és Android Auto konnektivitási rendszerek által az okostelefonokat össze lehet kötni a multimédiás rendszerrel és a telefonon tárolt alkalmazások a 7 colos érintőkijelzőn is kezelhetővé válnak.   


Az Autpo Bild tesztelőit lenyűgözte az autó kényelmi szintje is, amelyről ezt írják: "Így lesz luxus egy kisautóban! A Hyundai i10-est ráadásul fűthető kormánykerékkel is meg eleht venni." Ezen felül az i10-hez elérhető az automata klíma, ülésfűtés, kulcsnélküli rendszer, napfénytető, könnyűfém keréktárcsák, vagy elérhető akár a minden igényt kielégítő biztonsági csomaggal, ahol sávelhagyásra figyelmeztető rendszer, első ütközés-figyelmeztetés és tolatóradar is megtalálható.


Természetesen a Hyundai összes más típusához hasonlóan az i10 is egyedülálló 5 év teljes körű garanciacsomaggal rendelkezik, amelyhez nem tartozik kilométer-megkötés sem. Ez Németországban ráadásul akár nyolc évre is kiterjeszthető.

Forrás: hyundai.news

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei