Díjazták az új Hyundai i30 formáját


A Hyundai Motor immár negyedik iF Design díját nyerte el a vadonatúj Hyundai i30 megjelenésével, hiszen az Autóipari termék kategóriában idén az i30 bizonyult a legjobbnak.  

A márka formaevolúciójának eredményeként a Hyundai Motor világszintű elismertsége a számtalan elnyert díj után most ismét újabb állomásához érkezett. A Genesis 2014-es, az i20 2015-ös, valamint a Tucson és az Elantra tavalyi formatervezési díja után idén a vadonatúj i30 formáját találta a legjobbnak az iF Design szakmai zsűrije.    

A vásárlók számára a forma vált a legfontosabb döntési tényezővé a Hyundai modellek esetében, amely tényt a vállalat iF Design díjazásánál elért folyamatosan jó szereplése és a jellegzetesség iránti elkötelezettség is erősíti. Az iF Design zsűrije méltatta a vadonatúj Hyundai i30 precíz vonalait, kifinomultan gazdag felületeit és felépítését, amelyek együttesen időtlen és magabiztos megjelenést kölcsönöznek az autónak. 


A vadonatúj i30 esetében a Hyundai Motor továbbfejlesztette a márka formanyelvét, amelynek elegáns formavilágához a márka jellegzetes kaszkád hűtőmaszkja is hozzátartozik, ez a formai elem pedig mostantól az összes új generációs Hyundai modellen megjelenik majd. Az energikus megjelenéshez és sportos dinamizmust sugalló kiállásért az új hűtőrácshoz vékony és sportos fényszórókat párosítottak.   

"Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a világszerte legrangosabb dizájnszervezet immár negyedik alkalommal a Hyundait találta legjobbnak" - mondta Markus Schrick, a Hyundai Motor Deutchland vezetője. "Az új Hyundai i30 iF Design Díja stratágiánk egyik újabb megerősítése, amely szerint a modellek formaterve központi szerepet tölt be a fejlesztés során. Vásárlóinknak ugyanis a forma 2013 óta az első számú döntési tényező."


Az iF Design Díja már több mint 60 éve a formatervezési kiválóság világszerte elismert szimbólumává vált. Az iF International Design GmbH által szervezett elismerés számos különböző tudományágban és kategóriában díjazza a kimagasló formai megoldásokat.  

Forrás: globalpr.hyundai.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei