Áprilisban érkezik a megújult Hyundai Xcent


A Hyundai indiai képviselete várhatóan áprilisban mutatja be a Grand i10 modellre épülő Xcent új változatát, amely nagyobbnak és érettebbnek látszik majd, mint a most futó széria. 

Az újragondolt Hyundai Xcent kialakítása nagyban hasonlít majd a Grand i10-en végrehajtott módosításokhoz, így elöl szinte biztosan megjelenik a kaszkád ívelt hűtőmaszk, az új légbeömlők és átdolgozott ködlámpák, illetve mellettük a LED menetfények csíkjai. A profil csak minimális mértékben módosulhat, mindössze új rajzolatú dísztárcsák és alufelnik jelenthetnek némi újdonságot. 

Fentieknél sokkal lényegesebb módosítások érik az autó hátsó szegletét, ahol az eddig használt és a Grand i10-ről kölcsönvett apró fényforrásokat igazi nagyobb autókat idéző vízszintes lámpatest jelenik meg, amely jobban kihangsúlyozza az autó eleganciáját. Ezek alatt megújul a lökhárító és a lámpákkal együtt újratervezik a csomagtér ajtaját. is.   


Belül a 2017-es Xcent frissített színösszeállítást és minőségibb anyagokat kap, de a Grand i10- modellel párhuzamosan ide is megérkezik az a 7 colos érintőképernyős multimédiás rendszer, amely a tolatókamerán és a navigáción túl az Apple CarPlay és az Android Auto alkalmazást is képes lesz fogadni. Emellett alacsonyabb felszereltségi szinten megjelenik egy kisebb, 5 colos érintőkijelző, amely a tolatókamera képét tudja kivetíteni. 

Ahogyan a többi elemen, a motorokon is a Grand i10-zel osztozik majd az Xcent, így az 1,2 literes benzines mellett megjelenik a kínálatban az új 1,2 literes, 75 lóerős és 190 Nm nyomatékkal rendelkező CRDi dízelmotor is.  

Forrás: indianautosblog.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei