Tuningszettet kapott a Hyundai Creta Indiában


Az indiai DC Design legújabb projektjében egy egyedi Hyundai Creta modellt alakított át, amelynek során elsősorban a látvány kapta a főszerepet.

Nincsenek LED irányjelzők a külső tükrökön, a belső térből pedig hiányzik a rádió is, ezért több mint valószínű, hogy az indiai DC Design csapata a Hyundai Creta egyik legegyszerűbb alapváltozatára, az E felszereltségre építette egyedi modelljét. Ez azonban nem sokat von le az autó látványából, amely részletmegoldásaival különlegessé teszi a Creta megjelenését.

Elöl, a hűtőmaszk hatszögletű keretében és alatta fekete hálós betétet tettek,amelyre egy vörös maszkot is illesztettek. Ez alatt egy nagy fekete lökésgátló húzódik, ami egészen a ködlámpák helyéig nyújtózik, azok keretét pedig szintén vörösre fényezték. Emellett a hűtőmaszk felső részére egy DC logo is került. 


A tuningolt Hyundai Creta oldalnézetének egyetlen különlegessége az egyedi könnyűfém keréktárcsa, amely mellett mindössze a vörös fényezésű oldalszoknya az, ami eltér egy hétköznapi, gyári felszereltségű autótól. Az autó hátsó nézetéről nem közöltek fotót, ám oldalról úgy tűnik, az elsőhöz hasonlóan ide is egy sportosabb hatású,agresszívebb lökhárítót illesztettek a készítők. 

Az utastérben egyértelműen a vörös szín dominál. A műszerfal alsó része, a kormánykerék középső eleme, az ajtópanelek, a padlókonzolok, a könyöktámasz és az üléshuzatok mind vörös bőrrel lettek bevonva. Emellett különösen elüt a műszerfalra és az ajtókra helyezett fabetét.  


A DC Design nem hozta nyilvánosságra a Hyundai Creta átalakításának költségeit. A Hyundai Creta Indiában jelenleg összesen hétféle (E, E+, S, S+, SX, SX+ és SX(O)) felszereltséggel 926 630 rúpiás (kb. 4 mFt) ártól vásárolható meg. 

Forrás: indianautosblog.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei