Utolsó frissítést kapott a Hyundai Santa Fe


Még mielőtt az utódmodell leváltaná, a Hyundai Motor nemrég utoljára felfrissítette legnépszerűbb Santa Fe terepjáróját, amelyből eddig egymilliónál is több példány kelt el. 

A Hyundai Motor Koreában bemutatta a Santa Fe terepjáró 2018-as változatát, amely a biztonsági felszerelések széles skáláját kínálja, így már alapfelszereltségében holttérfigyelő rendszerrel és automata parkolássegéddel rendelkezik, miközben ára a korábbi modellévű változathoz képest nem változott. Az új Santa Fében ezeken túlmenően egy 8 colos érintőképernyős navigációs rendszer is került, de a csomagtér ajtaja is automatikusan nyílik.A 2018-as Santa Fe kétliteres benzinmotorral 27,95 és 32,95 millió won (kb. 7,1 és 8,4 mFt) között, míg a 2,2 literes CRDi dízelmotoros változat 34,85 millió wontól (kb. 8,9 mFt) kapható.      


A Hyundai emellett kibővítette a Santa Fe "1Million" jubileumi modelljének választékát, így mostantól már három különböző felszereltség közül választhat a vásárló. Az eredeti Santa Fe "1Million" modellt tavaly júliusban hozták forgalomba, amelyből azóta már több mint 5 ezer példány talált gazdára. "Ez a Santa Fe eladások több mint 17 százalékát tette ki ezen időszak alatt, bizonyítva a modell népszerűségét ebe a szegmensben. A Hyundai Motor ezért úgy döntött, hogy még több autós igényeit kielégítve kibővíti a jubileumi modell választékát" - mondta a Hyundai Motor egyik képviselője.    


"A tuning innováció és kifejezés" szlogennel a 2018-as Santa Fe 1Million különböző karosszériacsomagokkal dobták fel, amelyek között kéttónusú ajtóbetétek és hátsó lökhárítóelemek is elérhetőek. emellett duplacsövű kipufogóvégekkel, krómozott külső tükörborítással és hűtőmaszkkal, valamint logóval ellátott kilépőfényekkel a vásárlók még egyedibbé tehetik autójukat. Ez a változat Koreában 32,95 millió wontól kapható.  

Forrás: koreatimes.co.kr

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei