Üzemanyagcellás tanulmányt mutat a Hyundai Genfben


Dél-Korea legnagyobb autógyártójaként a Hyundai Motor környezetbarát termékkínálatát helyezi középpontba a Genfa Autószalonon, ahol új generációs üzemanyagcellás rendszere is első alkalommal kerül bemutatásra. 

A Hyundai csoport a környezetbarát termékkínálatának vadonatúj elemeit igyekszik kiállítani a március elején megrendezésre kerülő Genfi Autószalonon. A Hyundai legújabb hibridjei között lesznek konnektorról tölthető, ún. plug-in hibridek is, sőt egy tanulmányautóban a vállalat most első alkalommal mutatja be üzemanyagcellás technológiájának legújabb nemzedékét.  

A Hyundai standján emellett a vadonatúj i30 kombiváltozata is megtartja világpremierjét, amely a már tavaly Párizsban debütált ötajtós kompakt modellt egészíti ki és amelyet kizárólag az európai piacon fognak értékesíteni. 


A csoport másik leányvállalat, a Kia Motors a Niro kisterepjáró konnektorról tölthető PHEV változatát állítja ki Genfben, mielőtt az év második felében piacra kerülne Európában és az Egyesült Államokban. Emellett bemutatják az Optima PHEV kombiváltozatát is.

A két autógyártó által formált Hyundai Motor Group értékesítési eredményei alapján a világ ötödik legnagyobb autógyártója, amely közösen nagyjából 8 millió járművet gyárt éves szinten. A Hyundai csoport 2017-ben összesen 8,25 millió jármű eladását tűzte ki célul.  

Forrás: yonhapnews.co.kr

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei