Nigériában is készül a Hyundai Xcent


A Hyundai Motor nigériai partnere, a Stallion Hyundai Motors Nigeria Limited az országban jelentkező növekvő kereslet kielégítése érdekében nemrég megkezdte a Hyundai Xcent modelljének sorozatgyártását. 

Az 1,25 literes benzinmotorral felszerelt apró limuzin Teljes egészében a Stallion üzemében készül és a vállalat célja, hogy megfelelő számú autóval kielégíthesse a kis családi limuzinok iránt az utóbbi időszakban megnövekedett keresletet. "Különösen nagy örömünkre szolgál, hogy immár képesek vagyunk Hyundai Xcent modelleket is gyártani azért, hogy ebben a fontos piaci szegmensben is képesek vagyunk megfelelő árakon új autót kínálni és csökkenthetjük az országban importált használt autók arányát" - mondta Jatin Nadkami, a Stallion Hyundai Motors értékesítési és marketingvezetője. 


A november óta ugyanitt készülő Grand i10 után a helyi piacon Hyundai Grand Xcent néven forgalomba kerülő modellt az értékesítési vezető egy B kategóriás robusztus, funkcionális limuzinként írta le, amely képességeivel vetekszik a nagyobb C kategóriás társaival is. A benzinmotorhoz alapáron egy ötfokozatú manuális váltó kapcsolódik de extraként egy négyfokozatú hagyományos automatát is lehet rendelni. Azt is hozzátette, az új autó méltányos árakon kerül majd forgalomba, ami mind a magán-, mind a céges vásárlók figyelmét fel fogja kelteni. 


A képviselő szerint a Hyundai Grand Xcent öt személy befogadására alkalmas utastérrel rendelkezik, amely az utasok minden lényeges elvárásának megfelel. A motor meglepően rugalmas és illik az áramvonalas és dinamikus formatervvel rendelkező kisautóhoz, amely így kategóriájának egyik legkiválóbb képviselője lehet. 

Forrás: thenationonlineng.net

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei