A Hyundai fejlesztési konferenciát tartott beszállítóinak


A Hyundai csoport bejelentette, hogy nemrég egy konferencia keretei között hívta össze beszállító partnereit, akikkel közösen fel kívánják gyorsítani a vállalatok kutatás-fejlesztési erőfeszítéseit.  

Az eseményen a Hyundai és a Kia autómárkák részére beszállító 138 partnervállalat vett részt, amelynek keretében a vállalat bemutatta Rezidens mérnök programját és arra biztatta partnereit, hogy ebben részt vegyenek. A program keretein belül a Hyundai Motor és a Kia Motors mérnököket küld a részt vevővállalatokhoz azért, hogy az elősegítse a vállalatok munkáját és megelőzzék a minőségből eredő problémákat. Az autógyártó idén több mint 60 partnerének igyekszik ezzel segíteni azért, hogy megszilárdítsa a kutatás-fejlesztés terén elért vezető szerepét. 

„Fel kell gyorsítanunk a kiváló minőségű termékek és technológiák létrehozását azért hogy ebben a nagyon versengő jövőbeli autópiacon túléljünk” – mondta Woong-chul Yang, a Hyundai Motor és a Kia Motors fejlesztőközpontjának alelnöke. „Segítségünkkel partnereink saját maguk is képesek lesznek kiváló fejlesztéseket létrehozni.”


Az eseményen a helyi cégek közül a Hanon Systems vállalatot díjazták azért, mert tavaly kiemelkedő teljesítményt nyújtott az új modellek fejlesztésében. A Hanon Systems  azért emelkedhetett ki a többiek közül, mert az által a fejlesztett légkondicionáló rendszer nagy mértékben javította a Hyundai első elektromos modellje, az Ioniq Electric hatótávját.   

Ahhoz, hogy jobban megbirkózzon a  gyorsan változó autópiac kihívásaival, a Hyundai Motor és a Kia Motors még idén egy második fejlesztői napot is tervez az év második felében  Ezen a rendezvényen a partnervállalatoknak lehetősége lesz kiállítani legújabb technológiáikat is.   

Forrás: koreaherald.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei