Tuningszettet kapott a Hyundai i20 Indiában


Az indiai Motormind Design tuningműhely bemutatta a Hyundai Elite i20 modelljét, amely elsősorban látványvilágában különbözik a gyári kialakítású modelltől. 

A Motormind Design tuningcég legutóbb a helyi piacon igen népszerű Hyundai Elite i20 modellt vette kezelésbe, amelyne eredményeként bemutatták a Hyundai elite i20 GT Styling Pack elnevezésű csomagjukat.  A karosszériaelemeket tartalmazó csomagban új rajzolatú első-hátsó lökhárítók, hátsó diffúzor-utánzat és hátsó tetspoiler kapott helyet.  


Az egyedi Hyundai i20 megjelenését elsősorban az új mintázatú első lökhárítók dobják fel, amelyek a gyárinál nagyobb, méhsejt mintázatú légbeömlőket tartalmaznak, formájukkal azonban megőrizték az eredeti jellegzetes hatszögletű alakzatot. Külön légbeömlők kerültek viszont a gyári ködlámpák helyére, ahol a lendületesen ívelő belső élre olyan LED menetfény-fűzért is szereltek, amelyek az irányjelzővel együtt is képesek működni. 


Emellett az i20 projektoros fényszóróit kerek LED betétekkel tették még egyedibbé, miközben az autó fekete műanyag burkolatú oldalszoknyákat, az elsőkhöz hasonlóan agresszívre rajzolt hátsó lökhárítókat, hamis diffúzorbetétet és egy osztott tetőlégterelőt is kapott.  Ezek a változtatások ugyan messze nem teljes körűek,  azonban mégis sokat dobnak az autó dinamikus megjelenésén. 


A közlemény szerint az i20 utasterében nem történtek változtatások, ahogyan a motorokhoz sem nyúltak hozzá, így a GT Styling csomag az összes Indiában forgalmazott Elite i20 motorváltozatával elérhető. Az Elite i20-at (Európához hasonlóan) egy 84 lóerős 1,2-es és egy százlovas 1,4-es szívó benzinmotorral, illetve egy 1,4 literes, 90 lóerős dízelmotorral lehet Indiában megvásárolni.  

Forrás: indianautosblog.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei