Több ezer Hyundai i40 taxi kerül Szingapúrba


A Hyundai Motor bejelentette, hogy egy szingapúri személyszállító vállalattal kötött szerződést, amelynek értelmében az autógyártó több ezer i40 modellt szállít le a jövő év végéig.

Dél-Korea legnagyobb autógyártója, a Hyundai Motor egy szingapúri taxitársasággal állapodott meg arról, hogy a koreai autógyártó vállalat összesen 3 500 darab Hyundai i40-et szállít le 2017. vége előtt. A szingapúri ComfortDelgro vállalat megrendelése nem az első azok közül, amelyet a Hyundainak adott, hiszen a vállalat már 2007. óta szállít részére különböző Hyundai modelleket.


A Hyundai Motor járművei már így is Szingapúr taxijainak több mint felét teszik ki. Idén június végéig a 28 193 darab regisztrált taxinak 58,5 százaléka, azaz 16 508 darab Hyundai típusú volt. ezzel a Hyundai rendelkezik a legnagyobb piaci részesedéssel a szingapúri személyszállítási járműpiacon.  


„Szingapúrban meghatározott jelentősége van a taxiknak, ezért az újabb szállítmánnyal értékes lehetősége kapunk arra, hogy globálisan is bemutassuk a Hyundai modellek kiemelkedő minőségét ott, ahol évente több mint 15 millió turista fordul meg a világ minden tájáról” – mondta a Hyundai Motor képviselője.  

Forrás: english.yonhapnews.co.kr

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei