Futurisztikus formákkal érkezik az új Hyundai H-1

A Hyundai néhány hónapon belül bemutatja a vadonatúj H-1 generációját, amelynek egyik prototípusa szinte teljesen csupaszon száguldott el a kamerák előtt Dél-Koreában. 

A Hyundai eddig nyilvános helyszíneken mindig vastag álcázás alatt tesztelte a legújabb H-1 modelljét, mindössze a hátsó kialakításról sikerült korábban fedetlen képeket készíteni. Most viszont az új H-1 az álcaponyvák helyett mindössze fehér mintás matricázást viselt, amivel az autó futurisztikus formáit szinte teljes egészében láttatni engedte.  

Az avantgárd kialakítás elöl egy markáns ék alakú rövid motorháztetővel indul, amelybe félúton vízszintes LED menetfényeket ültettek be. Alul a lökhárító fekete műanyag keretében függőleges fényszórók ülnek, amelyek között a teret teljes egészében a hűtőmaszk foglalja el. A viszonylag kis felbontású fotón egyelőre nem igazán vehető ki, de úgy tűnik, nyoma sincs az eddig megszokott jellegzetesen ívelt Hyundai hűtőmaszk-keretnek.

Oldalról nézve az új, modern sziluettben hatalmas, az első szélvédőnél alacsonyabbra húzott oldalablakok, valamint mindkét oldalon tolóajtók is megtalálhatóak, ami a szögletes hátsó fallal együtt tágas kabint sejtet. Hátul hatalmas az egyben felnyíló csomagtér ajtó. amelyek mellett a LED lámpák is méretesnek tűnnek. A kémfotón a hátsó légterelő alá helyezett hátsó ablaktörlő is látszik, amit az új Tucsontól leshettek el. 

A Hyundai várhatóan szélesen moduláris kabint kínál majd akár 12 utas számára. A vezető környezete a 10,25 colos digitális műszeregységgel és az ugyanekkora középső érintőkijelzős multimédia rendszerrel várhatóan minden eddiginél jobban emlékeztet majd a személyautókra. A hajtásláncokról az a hír járja, hogy a 8 fokozatú automatával felszerelt 2.2-es dízelmotoros, akár összkerékhajtású változat mellett Európába egy konnektorról is tölthető hibridváltozattal is jöhet azúj H-1, valamikor 2021 második felében.    

Forrás: explica.co

Dönci Hyundai-KIA Blogja a Facebookon és az Instagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!
Beszélgetnél a Hyundairól vagy tanácsra lenne szükséged? Gyere és csatlakozz Te is a Dönci Hyundai Univerzumához! Itt biztosan megtalálod a választ! Katt ide!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei