Egyetlen ázsiai márkaként a Hyundai lesz jelen Frankfurtban


A Hyundai Motor számtalan világpremiert tartott már a Frankfurti Nemzetközi Autószalonon, így a márka egyetlen ázsiai autógyártóként idén is világpremierekkel vesz részt az eseményen. 

A Hyundai Motor továbbra is ragaszkodik a Frankfurti Autószalonon való részvételhez. Egyetlen ázsiai tömeggyártóként a szeptember 12 és 22 között megrendezésre kerülő Nemzetközi Autókiállításon (IAA) a Hyundai egy 2 ezer négyzetméteres területen állítja ki legújabb modelljeit, amelyek mellett számtalan látványossággal várja az érdeklődőket. 


„A Hyundai márka gyökerei ma már Németországban és azon belül a Frankfurt melletti Offenbachban is megtalálhatóak” – mondja Jürgen Keller, a Hyundai Motor Deutchland ügyvezetője. A vállalat Offenbachban található németországi központjában, az európai központban, a fejlesztési és a formatervezési központban, az alzenaui motorsportrészlegen és a Hyundai Capital pénzügyi szolgáltatónál több mint 1 300 főt foglalkoztat. A szintén Frankfurt melletti Eschbornban működő Hyundai Mobis logisztikai partnerrel együtt a Hyundai több dolgozót foglalkoztat Németországban, mint bármely másik importmárka.   


A Frankfurti Autószalonra kilátogatók megtekinthetik a koreai gyártó vadonatúj, teljesen elektromos Concept EV 45 formatanulmányát, amely a villanyautók új generációjának formaterveibe enged betekintést. A márka jövőképe szerint az új generációs járművek olyan, szabadon alakítható belső teret kínálnak majd, ahogyan otthonauk berendezése is tükrözi életstílusukat. A Hyundai víziója szerint az autók belső tere a jármű életciklusa során a mostaninál sokkal jobban alakítható lesz. Emellett a Hyundai első alkalommal mutatja meg a nyilvánosságnak a vadonatúj i10 kisautót, a motorsport részlegnél pedig a márka első elektromos versenyautója is bemutatkozik.


Az újdonságok mellett a Hyundai igazán sokrétű modellkínálatát is kiállítja az üzemanyagcellás Nexotól egészen a nagyteljesítményű i30 N sportautókig. „Az autókereskedéseken és a kiállításokon is nagyon közel kerülhetünk a vásárlóinkhoz” – mondja Keller. „A Frankfurti Autószalonon szeretnénk vásárlóinkat a Hyundai márkával és főként annak alternatív meghajtású járműveivel lenyűgözni.” 


Ennek érdekében a Hyundai a résztvevők közül a legnagyobb tesztautó-parkkal vonul ki a rendezvényre. A kialakított offroad terepen minden harmadik jármű Hyundai lesz, ahol a Tucson, a Tucson N Line és a Santa Fe zászlóshajó modellekkel lehet leküzdeni a pálya sziklás terepét. Az közúti tesztflottában minden negyedik autó Hyundai lesz, ahol azok, akik az alternatív hajtásláncot szeretnék megtapasztalni, azok a Nexo, az új Kona Hybrid, illetve a Kona Electric modelleket is kipróbálhatják. Emellett a frissített Ioniq modellcsalád mindhárom tagja, a hibrid, a plug-in és az elektromos változat is rendelkezésre áll. A száguldás szerelmesei számára pedig a Hyundai az i30 N Performance és az i30 N Fastback Performance modelleket kínálja.  

A Hyundai a kiállításon nemcsak a felnőttekre, de a gyerekekre is gondolt. A Legoland autósiskolájában a legkisebbek megszerezhetik első önálló autós élményeiket és akár megszerezhetik első jogosítványukat is, ami természetesen csak a Legoland pályán lesz érvényes.  

Forrás: hyundai.news

Dönci Hyundai Blogja a Facebookon és az Intagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A világ legviccesebb Hyundai kereskedése lett a hatvani Prémium Autóház Kft.

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését