Limitált szériát kap a Hyundai i30 N


A Hyundai Motor bejelentette a dijnyertes i30 N limitált szériás változatát, amelynek álcázott példányát a világpremier előtt be is mutatták. 

A Hyundai i30 N Project C névre keresztelt, korlátozott példányszámban értékesítésre kerülő új modellváltozat számos formai változtatást és izgalmas dinamikai elemeket tartalmaz, amelyekkel tovább lehet növelni az i30 N vezetési izgalmát. 


Az egyedi összeállítás szénszállal megerősített műanyagokat és a motorsport által ihletett 19 colos könnyűfém felniket tartalmaz, amelyekkel az i30 N Project C érzékelhetően könnyebbé vált, ezzel együtt jobban reagál a vezető utasításaira, mint az i30 N alapváltozata. A dedikált légterelő elemek szintén hozzájárulnak a volán mögötti izgalmas élmények növeléséhez.


A gyártó által közzétett első fotókon egy álcázott i30 N Project C látható, amely narancssárga matricázás mellett egy olyan stilizált C betűt formáz, amely utal a Hyundai koreai Namyang fejlesztőközpontjának nagyteljesítményű autókhoz épített "C terület" tesztpályájára. Ez a terület a Hyundai N márkájának spirituális bölcsője, ahol a sportmárka megszületett és kiteljesedett. 


A Hyundai az idei Frankfurti Autószalonon mutatja be az i30 N Project C modellt a nagyközönségnek. Az új modellből szigorúan csak 600 példányban készül és Európa kiválasztott piacain lesz kapható.

Forrás: hyundai.news

Dönci Hyundai Blogja a Facebookon és az Intagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A világ legviccesebb Hyundai kereskedése lett a hatvani Prémium Autóház Kft.

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését