A Hyundai segíti a Krell bővülését


A Hyundai saját alkatrészgyártó vállalata, a Hyundai Mobis segítő kezet nyújt a Krell vállalat számára, amely így jelentősen bővítheti autós hangrendszereinek választékát.   

A Hyundai Mobis Amerika legnagyobb és legnevesebb prémium hangrendszereket gyártó vállalatával, a Krell Industries céggel működik együtt, hogy közösen fejlesszék az autók jövő generációiba kerülő minőségi hangrendszereket. Az együttműködés mindkét fél számára kedvező, hiszen miközben a Krell az autós hangrendszerekkel kívánja bővíteni választékát, addig a Hyundainak is szüksége van egy globális márkanévre minőségi hangrendszereihez. 

A Hyundai Mobis két évvel ezelőtt kötött megállapodást a Krell vállalattal. A megállapodás értelmében közösen fejlesztenek autós hangrendszereket, amely termékek gyártása esetén a Hyundai Mobis használhatja a Krell márkanevet is. 


A Hyundai Mobisnak ugyan van saját hangtechnikája, ám termékei technológiában és elismertségben sem állnak egy szinten az olyan globális minőségi hangrendszerekkel, mint pl. a Harman-Kardon. Mivel a hangrendszerek piaca tele van megszállottakkal, a belépési korlát igen magas. 

A Krell Amerika egyik legerősebb otthoni hangrendszereket gyártó vállalata, amely elsőként 2013-ban a japán Honda révén lépett be először a jármű-hangrendszerek világába. Később 2016-ban bővítette üzletkörét a Kia Motors-szal, majd ezt követte a Hyundai Motorral kötött megállapodás.

Forrás: businesskorea.co.kr

Dönci Hyundai Blogja a Facebookon és az Intagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A világ legviccesebb Hyundai kereskedése lett a hatvani Prémium Autóház Kft.

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését