A Hyundai átalakította fejlesztési tevékenységét


A Hyundai Motor Group bejelentette, hogy befejezte kutatási-fejlesztési részlegének átalakítását annak érdekében, hogy a jövőben hatékonyabban tudjon megfelelni a vásárlók igényeinek.    

A Hyundai csoport közleménye szerint az eddig létező öt különálló– a projekt menedzsment, a dizájn, az elektronika, a járműteljesítmény és az erőforrások – fejlesztési tevékenységet egyetlen integrált termékfejlesztési, rendszerfejlesztési és megerősített projektmenedzsment tevékenységgé alakították át azért, hogy még gyorsabban tudjanak reagálni a piaci igényekre és ezzel növeljék eredményeiket. 


Az integrált termékfejlesztési csoport lesz felelős az új járművek felépítéséért és a modellek teljesítményének javításáért. A rendszerfejlesztési részleg az új modellek technológiai fejlesztését végzi, miközben a kibővített projektmenedzsment csapata a teljes járműfejlesztési programot tartja kézben.   


„Az átszervezés révén gyorsan tudunk megfelelő döntéseket meghozni és a kommunikáció is hatékonyabb lesz, ami lehetővé teszi számunkra, hogy gyorsabban reagáljunk a globális piacok változó igényeire és gyorsan alkalmazzuk az új technológiákat” – mondata Albert Biermann, a Hyundai Motor Group fejlesztési részlegének vezetője.   


Az elmúlt évtizedek során a Hyundai csoport folyamatosan igyekezett minél jobban kielégíteni a változó vásárlói igényeket. 2003-ban a Hyundai Motor és a Kia Motors addig különálló fejlesztési részlegeit egyetlen egységgé integrálták és létrehozták a Hyundai Motor Group kutatási és fejlesztési részlegét. A kétezres évek közepén a csoport azzal igyekezett kielégíteni a növekvő globális igényeket, hogy régiókra koncentrálva stratégiai modelleket készített. A mostani erőfeszítések alapján a csoport újra az autózás alapvető teljesítményére és a járművek érzelmi hatásaira koncentrál.

Forrás: hyundai.comen.yna.co.kr

Dönci Hyundai Blogja a Facebookon és az Intagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A világ legviccesebb Hyundai kereskedése lett a hatvani Prémium Autóház Kft.

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését