Üzemanyagcellás bemutatótermet nyitott a Hyundai Sanghajban


A Hyundai Motor egy multimédiás bemutatótermet hozott létre ideiglenesen a kínai Sanghajban azért, hogy ezzel népszerűsítse a hidrogéntechnológiát a világ legnagyobb autópiacán.       

A Hyundai Hidrogén Világa nevet viselő bemutatóteremben a dél-koreai autógyártó óriás kiállítja legújabb üzemanyagcellás modelljét, amely a vállalatnál a technológia csúcsát képviseli. Emellett a Hyundai hidrogénre épülő gazdaságának vízióját is megismerhetik a látogatók.   


A 406 négyzetméteres bemutatótérben összesen öt olyan zónát hoztak létre, amelyek bemutatják a Nexo üzemanyagcellás járműhöz fejlesztett levegőtisztító funkciót, valamint vizuálisan bemutatják a hidrogénalapú társadalom koncepcióját. A Hyundai célja, hogy ezzel a hidrogéntechnológia iparági vezetői pozícióját javítsa.  


„A Hyundai Motor Group azt tervezi, hogy aktívan reagál a kínai kormányzat új és megújuló energiafejlesztési politikájára és egyúttal hidrogénnel működő járművekkel kapcsolatos ismereteket miné több kínai érdeklődőhöz eljuttatja" - mondta Byeong-ho Le, a Hyundai Kia China vezetője a Hyundai Hidrogén Világa bemutatóterem ünnepélyes megnyitóján. 


A Hyundai csoport tavaly év végén hozta nyilvánosságra közép- és hosszútávú stratégiáját, amelynek középpontjában a hidrogéntechnológia vezető szerepének megőrzése áll. Az FCEV 2030 Vízió keretein belül az autógyártó az elkövetkező 11 év során  nagyjából 7 milliárd dolláros befektetéssel egy olyan tömegtermelési rendszert kíván megalapozni, amely képes akár évi 500 ezer üzemanyagcellás autó gyártására is.  

Forrás: koreaherald.com

Dönci Hyundai Blogja a Facebookon és az Intagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A világ legviccesebb Hyundai kereskedése lett a hatvani Prémium Autóház Kft.

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését