Limitált szériában érkezik a Hyundai i30 N Malajziába


A Hyundai Motor helyi képviselete mindössze húsz darab nagyteljesítményű i30 N modellt kíván értékesíteni Malajziában, azt is csupán egyetlen márkakereskedésben lehet méregdrágán megrendelni. 

A korai vállalat helyi képviseleteként a Hyundai Sime Darby Malaysia (HSDM) már csaknem egy éve kiállította az i30 N egy példányát a Kuala Lumpurban 2018-ban megrendezett autókiállításon. Most a képviselet bejelentette, hogy összesen 20 példány i30 N érkezik az országba, amelyeket a Lazada Malaysia autószalonban lehet megrendelni. 


A fronthajtású Hyundai i30 N sportmodellt egy kétliteres T-GDI motor mozgatja, Malajziába az erősebb, 275 lóerős Performance csomaggal szerelt kivitel érkezik. Ez a változat alapesetben 353 Nm forgatónyomatékkal rendelkezik, de ez túltöltéssel rövid időre 378 Nm-re emelhető. A kizárólag Csehországban készülő i30 N végsebessége 250 km/óra, százra pedig 6,1 másodperc alatt gyorsul.   

Az egyelőre kizárólag hatfokozatú kézi sebességváltóval elérhető i30 N külső és belső kialakítása megegyezik a nálunk is kapható változattal. Az N felszerelés részeként kívül sportos szoknyák, 19 colos alufelnik, mögöttük vörös N feliratos féknyergek, hátsó tetőszárny és feketére fényezett külső türkök és vörös betétek dobják fel az autót, míg belül sportülések, sportos kormány és váltógomb, illetve sportos műszeregység is jár. Annak ellenére, hogy az autót összesen hatféle színárnyalatban készítik, a Malajziába szállított 20 darab i30 N kizárólag Performance Blue fényezéssel kérhető.


A Hyundai i30 N Malajziában 298 888 maláj ringgitbe kerül, ami átszámítva 21,5 millió forintra jön ki. Ezért az árért 5 éves, vagy 300 ezer kilométerre érvényes garanciát kapnak a vásárlók, akiket a Hyundai egy élménydús pályanappal egybekötött különleges koreai utazásra is meginvitál.  

Forrás: paultan.org

Dönci Hyundai-KIA Blogja a Facebookon és az Intagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A világ legviccesebb Hyundai kereskedése lett a hatvani Prémium Autóház Kft.

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését