Több mint 300 Hyundai i30 került a lengyel rendőrséghez


A lengyel rendőrség varsói központja által kiírt pályázaton a katowicei MM Cars Kościuszko márkakereskedés nyert, így a cég 300 vadonatúj Hyundai i30 modellt szállíthat a szervezet számára. 

Az MM Cars az idei év végéig összesen háromszáz Hyundai i30 modellt ad át a lengyel rendőrkapitányságok részére. Az i30 Wagon modelleket 140 lóerős 1.4 literes T-GDI turbómotorral szerelték, amelyekhez kézi vagy 7 fokozatú DCT váltó társul. A járműveket a MOSTVA vállalat alakította át szabványos rendőrautókká.    


Jelenleg 250 darab Hyundai i30 már meg is érkezett a rendőrség kötelékébe, míg a fennmaradó példányokat december közepéig adják majd át számukra. Habár a pályázatot a varsói rendőrség központja írta ki és a járműveket is Varsóban adták át, az i30 Wagon modelleket az ország számos rendőrkapitányságain is használni fogják.   


„Nagyon örülünk annak, hogy a rendőrség Lengyelország egész területén modern Hyundai i30 modelleket fog használni a jövőben” – mondta Sebastian Cyborowski, a Hyundai Motor Poland ügyvezető igazgatója. „A Hyundai autói nem első alkalommal nyertek a közigazgatás és az egyenruhás szolgálatok által kiírt pályázatokon. Tavaly óta a tartományi rendőrkapitányság tisztjei már 200 darab Hyundai i30 modellt használnak. A Varsói Városi Gárda további 93 darab Hyundai i30 Wagon járőrkocsival rendelkezik. Professzionális vállalatként készen állunk a speciális igényekkel rendelkező igényes ügyfelek kiszolgálására és részt veszünk a további nyilvános pályázatokon is."


„Ez egy nagyon fontos esemény számunkra ebben az évben, nagyon örülünk annak, hogy ajánlatunkkal megnyertük a pályázatot és olyan modern, jól felszerelt járműveket tudunk biztosítani, amelyek reményeink szerint jó szolgálatot tesznek a lengyel rendőrség kötelékében." – tette hozzá Piotr  Mozdyniewicz, az az MM Cars elnöke.

Forrás: hyundai.news

Dönci Hyundai-KIA Blogja a Facebookon és az Intagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A világ legviccesebb Hyundai kereskedése lett a hatvani Prémium Autóház Kft.

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését