Több mint 600 Hyundai kisbusz kerül Kazahsztánba


A Hyundai Motor nemrég bejelentette, hogy összesen több mint hatszáz darab Solati kisbuszt szállítanak Kazahsztánba, ahol azokat mentőautóként használják majd. 

Európában ugyan már nem elérhető a hozzánk török bérgyártásból érkezett Hyundai H350 kisteherautó-családja, a globális piacokon a típus egyre nagyobb népszerűségre tesz szert. A Hyundai Motor most bejelentette, hogy összesen 625 darab Solati kisbuszt szállítanak a kazahsztáni egészségügyi minisztérium megrendelésére, amit mentőautókként hasznosítanak az országban. 


A mostani üzlet részeként a koreai autógyártó augusztusban adott át 29 mentőautót adott át a kazah Almati városában. A fennmaradó 596 darabot a jövő év első felében kívánják leszállítani, amivel a Solati a kazah kormányzat 1 500 darabos mentőautó-flottájának 42 százalékát fogja kitenni.   

Kielégítő méretű utasterével, helykínálatával és különböző kényelmi felszereléseivel a Solati mentőautóvá alakítva optimális megoldást kínál a betegek megfelelő szállításához. A Hyundai Motor legújabb adásvételi megállapodásával is igyekszik növelni márkaértékét és ezen keresztül növelni eladásait a helyi piacon. Emellett idén decemberben az autógyártó 48 további Solati modellt szállít Kazahsztán elnöki hivatala részére.   


„Kazahsztán protokolláris és sürgősségi célú, Solati modellekre vonatkozó megrendelése várhatóan tovább népszerűsítheti a haszonjármű kiemelkedő képességeit” – mondta a Hyundai Motor képviselője. „A továbbiakban is növelni szeretnénk a Solati modellek eladásait a globális piacon.”

Forrás: donga.com

Dönci Hyundai-KIA Blogja a Facebookon és az Intagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A világ legviccesebb Hyundai kereskedése lett a hatvani Prémium Autóház Kft.

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését