Hyundai hibrideket kaptak az amerikai nemzeti parkok


A Hyundai Motor globális fenntarthatósági programja keretében hat Hyundai Ioniq hibridet adományozott az amerikai Nemzeti Park Szolgálatnak, amelyeket három parkban használnak majd.

A Hyundai Motor America hat különösen környezetbarát Ioniq Hybrid modellt adományozott a Nemzeti Park Szolgálatnak, amelyek az ország három parkjában segítik a vadőrök munkáját. Az autók közül két-két darab kerül a virginiai és észak-karolinai Blue Ridge Parkba, a kaliforniai Santa Monica Hegyvidéki Nemzeti Pihenőparkba, illetve a washingtoni Fővárosi Nemzeti Parkba. A december elején már kiszállított autókat az átvétel után azonnal szolgálatba is helyezték.  


"A Hyundai büszke arra, hogy Amerikai legtakarékosabb autójával, a Hyundai Ioniq Hybrid modellel támogathatja a nemzeti parkokat" - mondta Dean Evans, a Hyundai Motor America vezetője. "A Hyundai márka környezetvédelmi igyekezete tökéletesen egybevág azzal, ahogy nemzeti parkjaink az ország leginkább történelmi és értékes helyeit megőrzik és fenntartják. Az Ioniq Hybrid modellünk üzemanyag-hatékonyságával és sokoldalú felhasználhatóságával járul hozzá a Nemzeti Park Szolgálat mindennapi fontos munkájához."


"A Nemzeti Park Szolgálat hálás a Hyundainak a felajánlásáért, amely jól jellemzi a nemzeti parkok, a Nemzeti Park Szolgálat és a privát szektor támogatásának hosszú távú tradícióját" - tette hozzá Reginald Chapple, a Nemzeti Park Szolgálat együttműködési és támogatási részlegének vezetője. "Ezekben a valóban nagy parkokban lévő sokrétű létesítmények és látogatói szolgáltatások között ezek az autók javítják a parkőrök azon képességeit, hogy vigyázzanak ezen ikonikus helyekre. Az adomány támogatja azon erőfeszítéseinket is, mellyel üzemanyag-takarékos járműflottát kívánunk felállítani, hogy ezzel is növeljük a fenntarthatóságot és csökkentsük költségeinket."  


A Hyundai Ioniq Hybrid modell Amerika legtakarékosabb autója, amelynek átlagfogyasztása az EPA hivatal szerint 4,06 liter/100 km. Az Ioniq az első olyan környezetbarát jármű a világon, amely egyetlen karosszériában három különböző elektromos hajtáslánccal elérhető - az Ioniq Hybrid, Ioniq Plug-in Hybrid és Electric. A Hyundai Motor az Ioniq modellekkel a páratlan formát és vezetési élményt a legújabb biztonsági és kényelmi technológiákkal ötvözte. 

Forrás: thenewswheel.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei