Még tovább növelhető a Hyundai i30 N egyénisége


A Hyundai i30 N már eleve markáns megjelenését a márka német importőrének jövőre érkező tartozékaival és csomagjaival  még tovább lehet fokozni

A Hyundai Motor Deutchland a december elején megrendezett Esseni Autószalonon mutatta be a márka első valódi sportautójához, az i30 N modellhez fejlesztett "N-Thusiast" tartozékcsomagot. Ezek olyan kerekek, fékek, ülések és más kiegészítők, amelyektől az i30N a versenypályákon még gyorsabb lehet és a lelkes vezető számára még élvezetesebb vezethetőséget teremt. 

Ilyen kiegészítő az OZ Racing 19 colos, tízágú könnyűfém felnikészlete , amely az alapáron járó keréktárcsákhoz képest nagyjából 4 kilogrammnyi súlymegtakarítást jelent. A Németországban 1 916 eurós áron kínált keréktárcsa közepén szénszálas anyagból készül Hyundai N logót is találunk.


A könnyebb keréktárcsákhoz további 3 100 euróért 235/35 méretű Pirelli P Zero Trofeo R abroncsokat is lehet vásárolni. Az autó egyénisége a motorsport-eredetű precíziós megmunkálású alumínium kerékagyakkal és háromfelé állítható hátsó stabilizátorrúddal még tovább fokozható. 

A fentieken túl az N-Thusiast tartozékkatalógus olyan speciális motorsport fékbetéteket is tartalmaz, amelyek nagyobb féktárcsákkal együtt járnak. Ezek a 349 eurós fékbetétek az első és a hátsó fékekhez egyaránt használhatóak.


A Hyundai i30 N tulajdonosai kemény héjú versenyüléseket is vásárolhatnak, amelyeket a Hyundai a Recaroval közösen fejlesztett ki. Az egyben készült ülések fekete bőrborítást is kaptak, darabjuk pedig mindössze 7 kilogrammot nyom. A formázás ellenére az alap hárompontos biztonsági övek kényelmesen használhatóak, de az ülések kialakítása a versenypályákon használatos hatpontos övek használatára is lehetőséget ad.   

A műszaki csemegéken túl az i30 N külső megjelenését olyan matricázással is egyedibbé tehetjük, amelyeket az i30 N TCR pályaautó inspirált, de pl. különleges velúr padlószőnyegek és egyéb kiegészítők is rendelhetőek. 

Forrás: carscoops.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei