Új Blue Link szolgáltatásokat vezet be a Hyundai


A Hyundai a Los Angelesi Autószalonon bejelentette, hogy a Blue Link szolgáltatása két olyan új alkalmazással is bővült, amelyek még könnyebbé teszik az ügyfelek életét.  

A Hyundai Motor America és az összekapcsolt járműtechnológiai megoldásokkal foglalkozó Smartcar vállalat a Los Angelesi Autószalonon bemutatta, hogy a Blue Link milyen egyszerűen tudja összekapcsolni a vállalkozások szolgáltatásait a Hyundai ügyfeleivel. Az új alkalmazás segítségével a felhasználók akár helyszíni kocsimosást, bevásárlást,vagy üzemanyagot is rendelhetnek, megadva a jármű pontos helyzetét. A Hyundai és a Smartcar 2018 első felében kezdik a program tesztelését Kaliforniában.   


A Smartcar/Blue Link infrastruktúrája lehetővé teszi az olyan vállalatoknak,mint pl. a Washos, hogy felvegyék a rendelést,megkapják az autó pontos elhelyezkedését és akár kulcs,vagy a tulajdonos jelenléte nélkül is bejuthatnak az autóba azért, hogy azt kívül-belül kitakaríthassák. A Hyundai tulajdonos ugyanilyen egyszerűen rendelhet kenyeret, tojást,vagy salátát, amit anélkül szállítanak az autójához, hogy az ügyfél elhagyná az irodáját.    


Az Észak-Amerikában navigációval értékesített 2018-as modellévű Hyundai modellek vezetői a HERE Technologies vállalat valós idejű navigációs és útinformációit kapják meg. Ez az első olyan globális szolgáltatás, amely 32 autómárka több mint 20 millió összekapcsolt járműflottájának adatai alapján gyűjti a közlekedési információkat. A vezetők számára ez a nagy mennyiségű adat pontosabb és precízebb információkat ad az útviszonyokról, így a forgalom nagyságáról, illetve az útvonalon történt eseményekről. A Hyundai ráadásul felár nélkül adja ezt a szolgáltatást új ügyfeleinek. 

Forrás: autoconnectedcar.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei