Hivatalos rajzokon a Hyundai Venue


A Hyundai Motor ma nyilvánosságra hozta legújabb Venue modelljének első hivatalos rajzait, amely fiatalos globális crossoverként jelenik meg a márka kínálatában. 

A Hyundai Motor közzétette az áprilisban bemutatkozó Venue modelljének első hivatalos rajzait. Az autó angol elnevezésének jelentése egy közösségi térre utal, amely akár vágyott találkahelyként is definiálva összehozza a fiatalokat. Ez leginkább városokban található, ahová a Venue modellt is szánja a koreai gyártó. 


A Venue a Hyundai hobbiterepjáró-kínálatának belépő szintű képviselője, amely formavilágában tartalmazza a nagyobb modellekre jellemző vonásokat, miközben megőrzi egyéniségét és fiatalos lendületét. A frontrész kettéosztott lámpás elrendezésével elegáns képet mutat, amelyet a kifinomult kaszkád hűtőmaszk egészít ki. Oldalt egyedi ív teszi sportossá a kis SUV-ot, míg hátul egyszerű felületeket, széles lökhárítót és egyéni mintázatú hátsó lámpatestet alakítottak ki.


A Venu belső tere fiatalos és érzéki képet mutat kifinomult műszerpulttal, egyszerű légbeömlőkkel és kényelmes kezelhetőséggel. A praktikusságot és egyszerűséget a kerek kijelzővel ellátott légkondicionáló gombjai és az utas ülése előtti nyitott tároló rekesz fokozza, míg a trendiséget a 8 colos központi érintőkijelző és a mögötte meghúzódó legmodernebb kezelőfelület és alkalmazások biztosítják.  


Az új Hyundai Venue elsőként április 17-én, helyi idő szerint 10:45 perckor mutatkozik be a New Yorki Autószalonon, amit élőben az interneten, kiterjesztett valóság alkalmazásával is lehet majd követni. Az autót ezzel egy időben Indiában is leleplezik. 

Forrás: blog.hmgjournal.com

Dönci Hyundai Blogja a Facebookon és az Intagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A világ legviccesebb Hyundai kereskedése lett a hatvani Prémium Autóház Kft.

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését