Még több Palisade modellt gyárt a Hyundai


A Hyundai Motor bejelentette, hogy sikerült megegyezniük a vállalat szakszervezetével, így 40 százalékkal növelni tudták az egyre népszerűbb Palisade hobbiterepjáró gyártási kapacitását. 

A 2018 decemberében bevezetett Palisade terepjáró jelenleg a Hyundai Motor legnépszerűbb és legkeresettebb modellje Dél-Koreában. A bemutató idején a vállalat eredetileg 25 ezer darab Palisade értékesítését célozta meg 2019-ben, ám már a koreai bevezetést megelőző előrendelések száma is elérte a 20 ezer darabot. 

A vásárlói visszajelzések azóta is annyira pozitívak, hogy az autóra kötött szerződések száma mára eléri a 60 ezret. A szerződés aláírását követően a vásárlóknak azonban eddig 9 hónapra ígérték autóik átadását, mivel a termelés nem volt összhangban a kereslettel. 


A vállalat és a szakszervezet mostani megegyezésének köszönhetően a Palisade modellből a jelenlegi 6 240 darab helyett 2 400 darabbal több, 8 640 darab készülhet és ezzel a népszerű terepjáró szállítási határideje a jelenlegi kilenc hónapról jelentősen lecsökkenhet.  

A Hyundai Motor a Palisade és a Starex modellt ugyanazon a gyártósoron eddig 1:1 arányban készítette az Ulsan 4-es üzemében. A február vége óta húzódó tárgyalásokat lezáró mostani döntés következtében ez az arány 3:1-re fog módosulni a Palisade javára. A Palisade modellből januárban 5 903, februárban 5 769, míg márciusban 6 377 darabot szállítottak ki tulajdonosaikhoz. 

Forrás: businesskorea.co.kr

Dönci Hyundai Blogja a Facebookon és az Intagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A világ legviccesebb Hyundai kereskedése lett a hatvani Prémium Autóház Kft.

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését