Már Európában is működik Hyundai Cradle központ


A Hyundai Motor a jövő technológiai fejlődésének irányítása céljából nemrég Berlinben is elindította Cradle innovációs központját. 

A Cradle a Hyundai Motor Group nyílt innovációs üzletága, amely ígéretes globális startup vállalatokkal dolgozik együtt vagy fektet be azokba annak érdekében, hogy felgyorsítsa a jövő technológiáinak fejlesztéseit, mint pl. a mobilitási szolgáltatások, az okos városok és a környezetbarát technológiák. A szöuli az amerikai Szilikon-völgyben és az izraeli Tel Avivban működő után ez már a negyedik Cradle iroda a világon. A vállalat arra számít, hogy a berlini cég vezeti majd a regionális működést és olyan startupokat, partnereket fedez fel, amelyek az innovációra fókuszálnak Európában. 

„Németország tradicionálisan ismert a minőségi gyártásáról, formatervezéséről” – mondta Edwin Eriksen, a Hyundai Cradle Berlin vezetője. „Berlin egy dinamikus központ a digitális innovációk nemzetközi hírével, ami újabb értéket ad történelmi erősségeihez. Stratégiai befektetőként felfedezzük az új technológiákat és üzleti ötleteket, valamint regionális szinten támogatni fogjuk az európai kutatási és technológiai fejlesztéseket. Ezt szem előtt tartva máris megkezdtük együttműködéseinket számos európai városban, amit bővíteni fogunk a jövőben.” 

A Cradle máris társult néhány európai vállalathoz és innovációs platformhoz Németországban, Franciaországban, Svájcban és az Egyesült Királyságban, mint pl. az Earlybird, a WayRay és a NUMA.

Eriksen nemrég csatlakozott a Hyundai Cradle Berlinhez, miután hat évet töltött a Szilikon-völgyben a különböző autóipari vezetők közötti társulások és befektetések irányításával. Azt megelőzően pedig 12 évet töltött Németországban, ahol a mobil és autóipar nyílt innovációs projektjein dolgozott.  

A Hyundai Motor a mobilitási platform létrehozásának céljából újabb Cradle innovációs központot tervez létrehozni Pekingben. „Célunk, hogy felgyorsítsuk átalakulásunkat vezető mobilitási szolgáltatóvá” – mondta a Hyundai Motor egyik képviselője. „Megragadjuk ezt a lehetőséget azért, hogy innovációs ökoszisztémát hozzunk létre.” 

Forrás: koreatimes.co.kr

Dönci Hyundai Blogja a Facebookon és az Intagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A világ legviccesebb Hyundai kereskedése lett a hatvani Prémium Autóház Kft.

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését