A Hyundai elindította N Performance tuningprogramját


A Hyundai Motor december utolsó napjaiban bemutatta új N Performance tuningprogramját Dél-Koreában, amelynek egyéni tuningelemeivel az N modellek stílusa és teljesítménye tovább fokozható.  

A Hyundai Motor a legutóbbi Puszani Autószalonon mutatta be N termékstratégiáját, amelynek keretében egyénileg fejlesztett tuningelemeket és kiegészítőket fognak kínálni a hagyományos modellekhez és az N sportváltozatokhoz is azok számára, akik még több teljesítményt, vagy stílust szeretnének.


A most bevezetett N Performance tuningelemek olyan egyéni termékek, amelyekkel fokozni lehet az N modellek külső és belső stílusát, illetve azok vezetési teljesítményét is. Ezeket a tuningalkatrészeket a globális motorsport versenysorozatok és az N modellek fejlesztése során megszerzett tapasztalatok és know-how alapján állították össze. A mostantól kapható elemeket a tavalyi Szöuli Autószalonon kiállított „N Perfromance Autó” motívumai alapján készítették el.  


Az egyelőre csak a Veloster n modellekhez kínált N Performance tuningelemek között valódi szénszálból készített külső légterelők, diffúzorok, monoblokk fékrendszer négydugattyús féknyereggel és nagy átmérőjű hibrid féktárcsával, 19 colos könnyűfém kerekek, belül pedig Alcantara anyaggal bevont kormánykerék és kézifékkar. Összesen 12 különböző tuningelem közül választhatnak azok, akik vezetés közben még több élményt szeretnének.  


A Hyundai a továbbiakban a vásárlók igényeinek figyelembevételével más modellekre is bővíteni kívánja az N Performance tuningelemek körét, miközben a meglévő TUIX tuningmárkáját is újabb márkákra cseréli. „Az N Perfomrance tuningelemeket a jövőben más, nem N szériás modelljeinkre is kiterjesztjük, így pedig bárki anélkül élvezheti a nagyteljesítményű autók sportos érzékenységét, hogy azért magasabb árat kelljen fizetnie” – mondta a Hyundai egyik képviselője.  

Forrás: thekoreancarblog.com

Dönci Hyundai-KIA Blogja a Facebookon és az Intagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A világ legviccesebb Hyundai kereskedése lett a hatvani Prémium Autóház Kft.

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését