A Hyundai Venue az Év Autója Indiában


Idén az Év Autója díjat Indiában a Hyundai új Venue kisterepjárója szerezte meg, amely fél év alatt 65 ezer példányban kelt el, miközben a vállalat további 100 ezer darabos rendelésállománnyal kezdi meg az újévet. 

  A Hyundai Motor helyi képviselete India első intelligens mobilitási megoldások szolgáltatójaként és fennállásától az ország legnagyobb exportőreként Venue modelljével elnyerte a 2020-as indiai Év Autója (ICOTY) díjat. Mint India legkedveltebb és legmegbízhatóbb autógyártója, a Hyundai Motor India eddig összesen hat ICOTY díjat nyert termékeivel: 2020-ban a Venue, 2018-ban a Verna, 2016-ban a Creta, 2015-ben az Elite i20, 2014-ben a Grand i10, valamint 2008-ban az i10 modellekkel. Az ICOTY-díjat az ország legjelentősebb autóipari kiadványainak 16 zsűritagja választotta ki. 

„Ez nagy büszkeség pillanata mindannyiunk számára a Hyundai családban” mondta S. S. Kim, a Hyundai Motor India vezetője.  „Megtiszteltetés számunkra, hogy elnyertük a legrangosabb autóipari elismerését, az Év Indiai Autója 2020 díjat India első kapcsolódó Hyundai Venue hobbiterepjárójával. A Hyundai Venue az ügyfelek elsőszámú választása lett Indiában, amely több mint 95 ezer foglalással új sikertörténetet írt. A hatodik ICOTY-díj megnyerése szimbolizálja az ügyfelek Hyundai márkába vetett bizalmát és hitét. Köszönetet mondunk minden ügyfelünknek, partnerünknek, a médiának és a zsűrinek, akik a Hyundai Venue-t választották 2020 Év Autójának és ezzel a Hyundai lehet a legkedveltebb és legmegbízhatóbb autógyártó Indiában.”


„Ez az autóipar legizgalmasabb estéje, ezt joggal állíthatjuk” – mondta Dr. Raghupati Singhania, a JK Tyre & Industries Limited elnöke és ügyvezető igazgatója. Mi, a JK Tyre, büszkék vagyunk arra, hogy a kezdetektől kezdve támogatjuk az ICOTY & IMOTY díjakat. Az autógyártók fejlődésével és gyors innovációjukkal ebben az évben is számos erős versenyző jelent meg a kínálatban, így a zsűrinek sokkal nehezebb feladat a győztesek kiválasztása. A kemény verseny ellenére minden résztvevő a saját jogán nyertes. Szeretnék gratulálni a mai este győzteseinek, akik a kivételes stílus, a technológia és az innováció terén csúcstechnikát tettek járműveikbe. Abszolút öröm volt látni, hogy ugyanaz a lelkesedés az utakon is tapasztalható. A JK Tyre ICOTY és az IMOTY Díjak támogatása tanúsítja e kiválóság iránti bizonyosságot, és egyszerűen csodálatos volt részt venni ezen a figyelemre méltó utazáson."

„A Hyundai Venue és a Kia Seltos szoros vetélytársak voltak az Év Indiai Autója 2020 díjának első helyére” – mondta Yogendra Pratap, az Indiai Év Autója 2020 zsűrijének elnöke. „Miközben mindkét autó szegmensében kiemelkedőt nyújt, számunkra az ár-érték arány volt a legfontosabb szempont, a Hyundai Venue pedig az elérhetősége miatt kiemelkedett. Még a teljesítményparaméterek esetében is egyértelmű győztes lett.”


A Venue stabil kiállásával, üdítő vezetési élményével és zökkenőmentes kapcsolódási szolgáltatásaival megfelelő összhangra talált az ügyfeleknél és ezzel átalakította a kompakt hobbiterepjárók látképét Indiában. A technológiailag fejlett szolgáltatások és a kortárs látásmód segítségével a Hyundai Venue kiemelkedő teljesítményt nyújt, így a mai millenáris generáció első számú választásává és a legkeresettebb hobbiterepjáróvá vált Indiában.

Forrás: hyundaimotorgroup.com

Dönci Hyundai-KIA Blogja a Facebookon és az Intagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!
Beszélgetnél a Hyundairól vagy tanácsra lenne szükséged? Gyere és csatlakozz Te is a Dönci Hyundai Univerzumához! Itt biztosan megtalálod a választ! Katt ide!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A világ legviccesebb Hyundai kereskedése lett a hatvani Prémium Autóház Kft.

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését