Egyedi Hyundai kisbuszt kapnak a koreai sztárok


A Hyundai Motor bemutatta a Solati kisbuszra épülő Moving Hotel modellt, amely a koreai SM Entertainment rendezvényszervező vállalat sztárjait szállítja majd az eseményekre.

A Hyundai Motor az SM Entertainment vállalattal közös együttműködés keretében egy különlegesen felszerelt Solati kisbuszt mutatott be. Az Európában H350 kisbuszként ismert Solati Limousine kivitelére épülő luxusbusz belső kialakítását a legjobb luxushotelek mintájára alakították át azért, hogy az autóban a nagyobb koncertkörutakra hosszú ideig utazó művészek kényelmét a lehető legmagasabb szintre emeljék.


A Hyundai Motor már a fejlesztés korai szakaszában interjúkat készített az SM művészeivel azért, hogy még jobban megértse igényeiket és az általuk elvárt szolgáltatások körét. Ennek megfelelően például az üléseket akár 165 fokban is meg lehet dönteni, ami így akár a hírességek ágyaként is megfelelhet, míg a 90 fokos elforgathatóság lehetővé teszi, hogy a művészek közösen tanulják be legújabb zeneszámaikat vagy szövegeket tanuljanak.    


Az autó utasterének első részében minibár és egy sminkasztal is elhelyezésre került, amelyhez levehető tükör és világításvezérlő rendszer is kapcsolódik, míg az autó leghátsó részében a fellépő ruháknak és cipőknek helyet adó tágas ruhaszekrény található. Az autó belső világításának erejét és színét is egyedileg lehet szabályozni.


Az egyedi Solati Moving Hotel első példányát valamikor az idei év első felében szállítják le az SM Entertainment részére.

Forrás: koreabizwire.com, english.donga.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei