Még többet nyújt a Hyundai TomTom navigációja


A TomTom bejelentette, hogy a jövőben a Hyundai modellekben található navigációs rendszerét olyan kapcsolt járműszolgáltatásokkal látja el, mint a TomTom On-Street és Off-Street Parkolás, TomTom EV töltőállomás-kereső és a TomTom Üzemanyagár-szolgáltatás.

Az eredetileg a TomTom Közlekedési Információ, a TomTom Sebességkamera, a Helyi Kereső és az Időjárás szolgáltatásokat tartalmazó csomag kiterjesztése a Hyundai Live Service kapcsolt infotainment rendszerén keresztül jut el az autósokhoz és 2018 novemberétől az összes olyan Hyundai modellben megtalálható lesz, amit navigációs rendszerrel az európai piacra készítenek.    


A TomTom Kapcsolt Járműszolgáltatásait úgy tervezték, hogy azok innovatív megoldást nyújtsanak az olyan mindennapi problémákra, mint pl. a parkolóhely keresés  egy zsúfolt városközpontban, vagy az elektromos autók vezetőit elérő „hatótáv-para” csökkentése azzal, hogy megfelelő töltőpontokat biztosít az útvonal mentén.   


„A Hyundai vezetők már élvezhetik a TomTom olyan Kapcsolt Járműszolgáltatásainak hatását, mint a TomTom Traffic, amelynek segítségével a felhasználók elkerüljék a közlekedési dugókat és a leggyorsabb útvonalon jussanak el a céljukhoz” – mondja Antoine Saucier, a TomTom Automotive ügyvezetője. „A Hyundai európai modelljeiben a Kapcsolt Járműszolgáltatásaink kiterjesztésével ügyfeleink még több kapcsolt és megnyugtató vezetési élményhez jutnak.”  

Forrás: mfrtech.com

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei