A Hyundai márkaarca lett az első Creta tulaj Indiában


Miután az Új-Delhiben februárban megrendezett Autó Expón leleplezte, a Hyundai indiai márkanagykövete, Shah Rukh Khan nemrég átvette az Indiában elsőként forgalomba helyezett Creta kisterepjárójának kulcsait.

Shah Rukh Khan már az Autó Expón is nagyon dicsérte az új, második generációs Creta modellt, amelyet a részvételével mutattak be a Hyundai standján. Az indiai Bollywood szupersztárja mostantól a hétköznapokban is megtapasztalhatja a Creta előnyeit, a Hyundai ugyanis nemrég egy ünnepség keretében átadta az első Indiában hivatalosan forgalomba helyezett Creta kisterepjáró kulcsait.  


Shah Rukh Khan garázsa tele van méregdrága luxusautókkal és sportkocsikkal, ám ezek között mindig akadt helye a Hyundai kiváló termékeinek is. Így aztán nem meglepő, hogy az autók között egy első generációs Creta is megfér, amit még 2015-ben mutattak be. Érdekesség, hogy abban az időben szintén ő volt az első olyan ügyfél, akinek a birtokában egy ilyen modell volt. Khan korábban már beszélt arról, mennyire szereti vezetni ezt az autót és gyermekei is jól érzik magukat benne. 

A mai szupersztár a kezdetektől, azaz több mint húsz esztendeje tagja a Hyundai családjának a koreai márka nagyköveteként. „Hatalmas megtiszteltetés, hogy a Hyundai család tagja lehetek” – mondta Khan még a 2020-as Autó Expón. „A Hyundai India márkanagykövete mellett született egy kisfiam is. Így úgy érzem, nemcsak a fiam, de a Hyundai apukája is lehetek Indiában.” 


A bollywoodi szupersztár, akinek milliónyi rajongótábora van világszerte, miközben az új Creta modellt méltatta, közben azt is elismerte, hogy számára minden idők legkedvesebb autója továbbra is a Santro marad, amelynek bevezető kampányában vett részt először, még 1998-ban. Ezt a szintet kell most megugornia a 2020-as vadonatúj Cretának, amire képességeivel minden esélye megvan. 


Forrás: hindustantimes.com

Dönci Hyundai-KIA Blogja a Facebookon és az Instagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!
Beszélgetnél a Hyundairól vagy tanácsra lenne szükséged? Gyere és csatlakozz Te is a Dönci Hyundai Univerzumához! Itt biztosan megtalálod a választ! Katt ide!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A világ legviccesebb Hyundai kereskedése lett a hatvani Prémium Autóház Kft.

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését