Már kapható a Hyundai Creta Indiában


A Hyundai hivatalosan is bemutatta a kategóriateremtő Creta modelljének második generációját Indiában, ahol az előddel azonos indulóáron, de jóval gazdagabb opicós felszereltséggel hozzák forgalomba. 

A Hyundai Motor India megkezdte a második generációs Creta kisterepjáró forgalmazását Indiában. Az elsőként az Új-Delhi Autókiállításon bemutatott vadonatúj modell ötféle motor-váltó kombinációval és ötféle felszereltséggel 999 ezer rúpiás (kb. 4,2 mFt) bevezető áron lesz elérhető az országban. Bár hivatalosan csak mostantól árusítják, az előrendeléseket már március elejétől fogadják, amelynek köszönhetően a bemutató pillanatában máris 14 ezer foglalást adtak le az autóra. Ez a gyár szerint 8 heti termelésnek felel meg.   


Ahogy azt korábban már nyilvánosságra hozták, az új Creta ugyanazokkal a motorokkal és sebességváltókkal érkezik, mint konszerntestvére, a szintén Indiában (is) készülő Kia Seltos. A szigorodó normáknak megfelelő 1.5-ös 115 lóerős benzineshez a hatfokozatú kézi helyett CVT automata, a 115 lovas 1.5 dízelhez a kézi helyett pedig hagyományos bolygóműves automata kérhető. Emellett a csúcsverzió 1.4-es T-GDI csak 7 fokozatú DCT váltóval gyártják. 


Az új Hyundai Creta felszereltsége minden igényt kielégít. A csúcs SX (O) ellátmányban már olyan tételek is alapáron járnak, mint a panoráma napfénytető, LED világítás, a 10,25 colos érintőkijelző, a BOSE hangrendszer, a 7 colos digitális műszeregység, a szellőztetett első bőrülések és a 17 colos alufelnik. A Cretában is megtalálható a Hyundai frissített Bluelink rendszere, amelyben több tucatnyi távvezérelt vagy lekérdezhető funkció került beépítésre.  Az összesen tízféle színösszeállításban elérhető Creta akár fekete tetővel is kérhető.


Ahogyan a korábban bevezetett Aura kisszedán, a vadonatúj Creta is a Hyundai új opcionálisan igényelhető garanciacsomagjával érkezik, amelyben az ügyfél döntheti el, hogy a 3 év/100 ezer km, a 4 év/50 ezer km, vagy az 5 év/40 ezer km garanciacsomagot választja. Az országúti segélyszolgálat mindhárom opció esetén az időkorlát végéig jár.  


Forrás: autocarindia.com

Dönci Hyundai-KIA Blogja a Facebookon és az Instagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!
Beszélgetnél a Hyundairól vagy tanácsra lenne szükséged? Gyere és csatlakozz Te is a Dönci Hyundai Univerzumához! Itt biztosan megtalálod a választ! Katt ide!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A világ legviccesebb Hyundai kereskedése lett a hatvani Prémium Autóház Kft.

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését