Nagyjából így nézhet ki az új Hyundai i30 N


A Hyundai nemrég mutatta be a ráncfelvarrott i30 kompaktját és annak N Line változatát, amely alapján nem sok fantázia kell hozzá, hogy a hamarosan érkező nagyteljesítményű N verziót is elképzelhessük. 

Most egy bizonyos Aksyonov Nikita elképzelte és megrajzolta, szerinte hogyan fog kinézni az i30 legerősebb változata. Természetesen a ráncfelvarrott i30 legnagyobb formai változása a fényszórókba épített új V alakú LED nappali menetfény, illetve a szélesebbre húzott hűtőmaszk, amit természetesen agresszívan formált lökhárító egészít ki. 


Az i30 N hozzáadott agresszivitása persze teljesen mértékben az N sportmárka természetes velejárója. Nikita azonban néhány olyan új elemet is elképzelt a ráncfelvarrott i30 N Fastback modellen, amelyekről egyáltalán nem biztos, hogy valóban megvalósul. Ilyen pl. a limitált szériás i30 N Project C-ről ellesett szénszálas légterelő idomok és az oldalszoknyák, amelyeket hátul az i30 Fastback N Line új lámpái egészítik ki, a fényszórók hoz hasonló V alakú LED fényeivel. 


A belső térben várhatóan az N is megkapja a nagyobb multimédiás érintőkijelzőt, amelyeket sportülések és az N Line-ban már látható sportkormány egészít ki. Arról viszont egyelőre nincs hír, hogy az i30 N is megkapná az i30 7 colos digitális kijelzőjét, vagy marad a jól bevált sportos műszeregység. Műszakilag a legnagyobb újdonság, hogy a hatfokozatú kézi mellett opcióként egy 8 fokozatú duplakuplungos DCT váltó is elérhető, amivel az i30 N népszerűsége tovább fokozható.  


Egyelőre úgy néz ki, a frissített i30 N és Fastback N valamikor az év második felében érkezik, a világpremierre jó eséllyel az őszi Párizsi Autószalonon kerülhet sor. 

Forrás: carscoops.com

Dönci Hyundai-KIA Blogja a Facebookon és az Instagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!
Beszélgetnél a Hyundairól vagy tanácsra lenne szükséged? Gyere és csatlakozz Te is a Dönci Hyundai Univerzumához! Itt biztosan megtalálod a választ! Katt ide!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A világ legviccesebb Hyundai kereskedése lett a hatvani Prémium Autóház Kft.

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését