Bemutatták a Hyundai Motorsport TCR versenyautóinak díszítését


A 2020-as Túraautó-világkupasorozat szezonja előtt a Hyundai Motorsport nyilvánosságra hozta a négy i30 N TCR versenyautó idei színösszeállítását.

Az elmúlt két szezon bajnokai, Gabriele Tarquini és Michelisz Norbert idén ismét a BRC Hyundai N LUKOIL Squadra Corse csapattagjaiként versenyeznek a szezonban. A tapasztalt TCR-csapat, az Engstler Motorsport Engstler Hyundai N Liqui Moly Racing Team néven először lép be a WTCR porondjára, Nicky Catsburg és Luca Engstler pilótákkal. Mindkét díszítés ugyanazokkal az alapszínekkel rendelkezik, amelyeket a ma már a Hyundai N sportmárkára jellemző Performance Blue szín kiemel, ám míg az Engstler csapat a tavalyi bajnok sötétebb kék színét viseli, addig a BRC csapatnál inkább a piros dominál. 


„Az új szezon díszítése mindig fontos részét képezi az éves versenyzésnek. A WTCR-ben versenyző i30 N TCR autók díszítési terveinek közzététele sem különbözik ebben. " – mondta Andrew Johns, az Vásárlói Versenyrészleg vezetője. „„Fontos, hogy a motorsport naptárával kapcsolatos bizonytalanság ellenére továbbra is a versenyekre visszatérés előkészületeire koncentrálunk. A vírus megállítására irányuló intézkedések miatt az önkéntes otthoni munkavégzés során a lehető legnagyobb erőfeszítésekkel dolgozunk, továbbra is támogatjuk ügyfélcsapatainkat, nemcsak a WTCR-ben, hanem a TCR-sorozatban a világ minden táján és az i20 R5-sel versenyzőket is. – tette hozzá Johns.

A 2020-as Túraautó-Világkupa szezon pontos menete egyelőre még nem ismert. A Magyarországon és Németországban tervezett fordulókat törölték, míg a fennmaradó versenyhétvégékhez további versenyek kerültek kijelölésre a tervezett 20 versenyes ütemterv fenntartása érdekében.


A versenyautók díszítésének nyilvánosságra hozatala a Hyundai Motorsport „szokásos üzletmenet” megközelítését tükrözi annak ellenére, hogy a koronavírus (COVID-19) járvány kitörése a motorsportot teljes bizonytalanságban tartja. A Hyundai Vásárlói versenyrészlege továbbra is elkötelezett amellett, hogy a kényszerszünetben is támogassa a TCR csapatait a világ a nemzeti és regionális TCR bajnokságaiban.

Forrás: motorsport.hyundai.com

Dönci Hyundai-KIA Blogja a Facebookon és az Instagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!
Beszélgetnél a Hyundairól vagy tanácsra lenne szükséged? Gyere és csatlakozz Te is a Dönci Hyundai Univerzumához! Itt biztosan megtalálod a választ! Katt ide!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A világ legviccesebb Hyundai kereskedése lett a hatvani Prémium Autóház Kft.

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését