Újabb képeken az új Hyundai Tucson belső tere


Miután néhány napja sikerült belesni a Hyundai készülő Tucson hibridjének belső terébe, most egy másik prototípus műszerfalát is óvatlanul hagyták, így most az eddig kitakart részletekre is fény derült.

A világban kialakult járványhelyzetet talán legjobban Dél-Korea kezeli és valószínűleg ennek is köszönhető, hogy a hazai gyárak folyamatos termelése mellett a Hyundai fejlesztőcsapatai is folyamatosan tudnak dolgozni a csoport új, érkező modelljein. Egyikük az új Tucson lesz, amelyről a tervezők már korábban elárulták, radikális külső átalakuláson megy keresztül, miközben megőrzi és továbbfejleszti a márkára jellemző formai értékeket. 


Nemrég az új Tucson belső terébe is bepillanthattunk, ahol meglepő módon egy, a külsőhöz képest szokatlanul visszafogott, már-már ódivatú analóg műszeregység és egy olyan hagyományos középkonzolt fedezhettünk fel, amely még talán az első generációs modell formáit idézi. Most azonban újabb felvételek kerültek fel a világhálóra, amelyen vélhetően egy másik Tucson prototípus látható.


A két tesztpéldány közötti legnagyobb különbség, hogy amíg a korábbi fotókon egy analóg műszeregységgel szerelt példány volt látható, itt ugyanez a rész teljes sötétségben ült a plexi mögött, ami arra enged következtetni, hogy ez egy digitális műszeregységgel ellátott, magasabb felszereltségű változat lehet. Ezen az autón a középkonzolt sem takarták le, így pontosan látszik a magasra helyezett szellőzőnyílások alatt terebélyesedő hatalmas érintőkijelző, míg azzal egy egységet képezve legalul az érintőgombokkal felszerelt klímaközpont is jól látható.   


Az már a korábbi tesztautóknál is megfigyelhető volt, hogy azokba váltókar helyett ugyanolyan menetválasztó gombokat építettek, mint amilyet korábban már a Palisade, a Sonata, vagy a Grandeur modellek is megkaptak. Ezek a könyöktámaszról kényelmesen elérhető magasságba kerültek, így alattuk vélhetően jut majd hely további tárolórekeszek számára. Fontos tudni, hogy a formák már mutatják az irányt, ezek még csak gyári prototípusok, azaz a végleges kivitel ettől még eltérhet és a kialakítás, kidolgozás még változhat. 

Forrás: thekoreancarblog.com

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A világ legviccesebb Hyundai kereskedése lett a hatvani Prémium Autóház Kft.

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését