A Hyundai vezetéstechnikai élményprogramot indított


A Hyundai Vezetéstechnikai Élményprogram néven egy olyan intenzív és élvezetes vezetéstechnikai programot indított, amely lehetőséget ad az autózás szerelmeseinek, hogy egy igazi versenypályán javítsák készségeiket.

A Hyundai Vezetéstechnikai Élményprogram résztvevői Németország neves versenypályáin első kézből tapasztalhatják meg a nagyteljesítményű járművek vezetésének izgalmát a Hyundai N modelljein keresztül, amelyekkel pulzusuk valóban magasabbra szökik. Ezen felül egy új, egynapos E-élményt kínálnak a Hyundai legnépszerűbb elektromos modelljeivel: a Kona Electric és az Ioniq úttartási képességeinek bemutatására.

A Hyundai Vezetéstechnikai Élményprogram sikertörténetként újra készen áll a startra. Az új programnak köszönhetően a Hyundai erősíteni kívánja az ügyfelek hűségét, és a kereskedők részvételével vezetéstechnikai programot biztosít az új ügyfelek meghódítására. A Hyundai emellett kiterjeszti közvetlen részvételét a Hyundai vezetőkkel. A program júliusban a németországi Bad Driburg melletti Bilster Berg pályáján indulva az új rendezvény rendszeres esemény lesz a németországi Bilster Berg, és a Nürburgring versenypályán Nürburgban.


„A versenypálya nemcsak ideális hely autóink dinamikus képességeinek kiaknázásához" – mondta Till Wartenberg, a Hyundai N Márkaigazgatóság és Motorsport alelnöke. „Ez a legjobb hely azon precízségre képzéshez is, amelyre a mindennapi vezetési helyzetek elsajátításához szükség van"

A Hyundai Vezetéstechnikai Élményprogram célközönsége a hobbisofőrök és a motorsport rajongói, bármilyen szintű tapasztalattal. A résztvevők valósághű körülmények között megtanulhatják jobban irányítani autóikat kihívásokkal teli körülmények között is. Az „N-Experience” rendezvények kifejezetten kezdőknek szólnak. A Hyundai N modellek első vezetésének lehetősége mellett a résztvevők értékes vezetési tippeket is megtudhatnak, amelyek még nagyobb élményt jelentenek a vezetéstechnikai képzésben. 


A tapasztaltabb sofőröknek szól az „1. szint” program, ami egy versenypálya-esemény sorozatából áll, beleértve a padlófékezést 100 km/órás sebességről kanyarodás közben, egy 180 fokos “ügynöki fordulást” vagy a versenypályán történő vezetést. Eközben azoknak, akiknek nagyobb tapasztalata van a versenyhez hasonló körülmények között történő vezetésben, választhatják a „2. szint”-et is, amelyek két és fél napos programot jelentenek. Ez a program kihívást jelentő képzésekből áll, amelyek célja a vezetők képességeinek tökéletesítése.

Ebben az évben újdonságot jelent az E-Experience, amely kifejezetten a Hyundai Kona Electric és a Hyundai Ioniq modellekre összpontosít. Itt a résztvevők exkluzív betekintést kaphatnak a két elektromos modell mögött meghúzódó technológiába, valamint kipróbálhatják dinamikájukat és közúti képességeiket.


Szintén újdonság a Hyundai TCR versenytaxi, amelynek keretében a résztvevők verseny tempóban tapasztalhatják meg a Bilster Berg és a Nürburgring versenypályáit. Itt a résztvevők az utasülésen foglalnak helyet, miközben egy profi versenyző tereli a kormányt. Ezen exkluzív programban napi maximum öt vendég vehet részt. Ez az ajánlat csak az N-Experience és az 1. vagy 2. szintű program résztvevői számára érhető el.

A Hyundai Vezetéstechnikai Élményprogramja nemcsak a már meglévő Hyundai tulajdonosokra és a márka N közösségének tagjaira koncentrál, de nyitva áll bárki számára, aki érdeklődik – függetlenül attól, hogy milyen autót vezet. Az események nemcsak az N és az elektromos modellek első kézből történő teljesítményének megtapasztalására irányulnak. A Hyundai emellett nagyobb biztonságot és szórakozást szeretne biztosítani a mindennapi közlekedésben, és a modulokat professzionális útmutatások segítségével fejlesztette ki. Az E-élmény révén a Hyundai célja izgalmas módon bemutatni az elektromos mobilitásban rejlő lehetőségeket. A Hyundai itt demonstrálja elkötelezettségét az alternatív meghajtások iránt is – mind a közutakon, mind a vezetéstechnikai létesítményben. A képzéseket professzionális oktatók vezetik, akiknek csak egy célja van: az egyes résztvevők vezetéstechnikai képességeinek javítása az intenzív, mégis biztonságos vezetési élmény érdekében.


Noha ezek az események minden bizonnyal sok szívet megdobogtatnak, az árak sofőrbarát szinten maradnak. Az egynapos „N-élmény” tanfolyam mindössze 99 euró áron indul, míg a másfél napos „1. szint” programot 529 euró áron kínálják, amely egy éjszakai szállodai tartózkodást is tartalmaz. A profi „2. szint”  képzés két éjszakát és reggelit tartalmaz egy 4-csillagos szállodában, a versenypálya közelében, legfeljebb 899 eurós költséggel.

„A Hyundai Vezetéstechnikai Élményprogramjával megtettük a következő lépést, hogy érzelmessé alakítsuk márkánkat az ügyfeleink felé” – mondja Thomas Schemera, a Hyundai Motor Group termékfejlesztési részlegének vezető alelnöke. „Vezetési tapasztalataink fokozni fogják a az ügyfelekkel folytatott kommunikációt és a jelen és a jövőbeli termékek és technológiák megvitatását. Végeredményben ez az egész a Hyundai tulajdonosokkal való szoros kapcsolatról és a lehető legjobb élmény nyújtásáról szól.”


A legtöbb eseményhez hasonlóan a Hyundai Vezetéstechnikai Élményprogram németországi bevezetését is befolyásolta a koronavírus-járvány. Valamennyi résztvevő és alkalmazott biztonságának biztosítása érdekében a Hyundai különleges óvintézkedéseket tett. Ezek magukban foglalják a szigorú higiéniai intézkedéseket mind a járművekben, mind a szállodában, valamint a vendéglátó-ipari létesítményekben, valamint a társadalmi távolságtartásra vonatkozó irányelveket, amelyeket minden résztvevőnek be kell tartania. A Hyundai elkötelezetten mindent megtesz annak érdekében, hogy olyan rendezvényt tartson, amely garantálja a szórakozást és a maximális biztonságot minden résztvevő számára.


Forrás: hyundai.com

Dönci Hyundai-KIA Blogja a Facebookon és az Instagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!
Beszélgetnél a Hyundairól vagy tanácsra lenne szükséged? Gyere és csatlakozz Te is a Dönci Hyundai Univerzumához! Itt biztosan megtalálod a választ! Katt ide!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei