A Kia vezetője lett a Hyundai európai elnöke


A Hyundai Motor bejelentette, hogy a legutóbb a Kia Motors Amerca vállalatot irányító Michael Cole-t nevezték ki a Hyundai Motor Europe elnökének.  

Új kinevezésével Michael Cole a Hyundai Motor Groupnál tovább folytatja kiterjedt karrierjét, amelynek keretében már számos különböző vezető tisztséget töltött be a Kiánál az elmúlt 11 év során – legutóbb a Kia Motors America vállalatot vezette. Az európai Hyundai részlegnél Dong-woo Choit váltja, aki két évig töltötte be az elnöki tisztséget. 


Cole számos értékes tapasztalattal érkezik új pozíciójába, miután nemzeti és regionális szinten is a vezető szerepeket töltött be a csoportnál. A Kia Motors America vállalatnál a legutóbbi pozíciója mellett a Kia Motors Europe vezérigazgató-helyettese, valamint ezt megelőzően a Kia Motors UK ügyvezető igazgatója volt. A Kia márkánál töltött ideje alatt segítségével a stratégia és a működés minden területe előrébb léphetett – az értékesítéstől, a marketingen és a termékeken keresztül az ügyfélszolgálatig és a kereskedelmi tevékenységekig.


Choi 2018-ban csatlakozott a Hyundai Motor Europe csapatához és annak regionális központtá alakításával azóta sikeresen vezette a vállalatot. Az ő vezetésével létrehozott új kialakítású szervezet ma már a két regionális gyártóüzemet is magában foglalja Csehországban és Törökországban, valamint nagyobb önállósággal rendelkezik a fenntartható növekedés ösztönzése és az innováció fokozása tekintetében. Choi számos korábbi vezető pozíciót töltött be a Hyundainál, ideértve a globális központban működő Európai Tevékenységek Részlegének vezetői és a Hyundai Motor Manufacturing Czech elnöki posztját is.


A Hyundai 2020-ban megújítja teljes európai termékpalettáját, amelybe számos új villamosított modell is érkezik. A vállalat a piacon a versenytársak közül a legkülönfélébb hajtáslánc-kínálatot biztosítja, termékportfóliójának több mint háromnegyede valamilyen villamosított változatban is kapható. Ebben az évben a vállalat már bemutatta a teljesen megújult i10 és a vadonatúj i20 modelleket, a frissített i30 modellcsaládot és az új Santa Fét, amelyekhez az év végéig további új modellek érkeznek. 

Forrás: hyundai.news

Dönci Hyundai-KIA Blogja a Facebookon és az Instagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!
Beszélgetnél a Hyundairól vagy tanácsra lenne szükséged? Gyere és csatlakozz Te is a Dönci Hyundai Univerzumához! Itt biztosan megtalálod a választ! Katt ide!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei