Állítólag így néz ki az új Hyundai Tucson műszerfala


Megjelent az interneten egy olyan rajz, amelyen állítólag a Hyundai Tucson következő generációjának műszerpultja látható, ám a koreai vállalat ezt nem erősítette meg.

Már valószínűleg mindenki tudja, hogy a Hyundai Tucson egy teljesen új generációt kap a 2021-es modellévre. Az új modell prototípusai tavaly augusztus óta különböző álcázással a világ több pontján is felbukkantak és számos rajz, számítógépes animáció született már az új modell végleges megjelenéséről.   


Maga Sang-yup Lee, a Hyundai Design Centerének vezetője is sokszor szívesen beszélt az új generációs Tucson megjelenéséről, amelyről azt is elárulta, hogy az "őrületes" lesz. ennél egy fokkal finomabban Andrew Tuitahi, a Hyundai ausztrál terméktervezési vezetője fogalmazott, aki annyit mondott, a 2021-es Tucson "vizuálisan nagyon érdekes lesz".


Miközben a Hyundai Tucson következő generációjának bemutatási időpontját egyelőre nem hozták nyilvánosságra, egy különös rajz jelent meg egy francia márkafórumon, amely állítólag hivatalos forrásból származik. Ezen elvileg az új Tucson belső tere látható, ahol a Mercedes nemrég bemutatott S-osztályához nagyon hasonló digitális kijelzőket és kezelőfelületeket lehet megfigyelni. 


A Hyundai által használt előzetesekhez hagyon hasonló rajz valóban nagyon hasonlít azokhoz a koreai fotókon látott elrendezéshez, amelyeken az új Tucson prototípusainak belső tere, műszerfala volt látható. A műszerpult közepén a mostani kiugró multimédiás érintőkijezlő helyett egy süllyesztett érintőpanel kapott helyet, alatta pedig vele vizuálisan egy egységet képez a klymaközpont. Új elem viszont a kormánykerék mögött álló digitális kijelző, amely a szokásos megoldás helyett tabletszerűen kitüremkedik a műszerfalból.


A Hyundai ezzel kapcsolatban kiadott közleményében azonban tagadja a rajz valódiságát. "Nem hoztunk nyilvánosságra semmilyen előzetest a következő generációs Tucsonról. Így ezt nem tudjuk megerősíteni" - állítja az autógyártó. A rajz eredetisége kérdéses ugyan, ám annyi viztos, hogy az új generációs Tucson még az év vége előtt (állítólag augusztus-szeptember környékén) megjelenik, így hamarosan fény derülhet az autó végleges külső és belső kialakítására is.  

Forrás: motor1.com

Dönci Hyundai-KIA Blogja a Facebookon és az Instagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!
Beszélgetnél a Hyundairól vagy tanácsra lenne szükséged? Gyere és csatlakozz Te is a Dönci Hyundai Univerzumához! Itt biztosan megtalálod a választ! Katt ide!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei