A Hyundai ezernyi drón fényével kívánt boldog új évet

A Hyundai Motor egy látványos fényjáték kíséretében búcsúztatta el a 2020-as esztendőt Szöulban, ahol kb. ezer drón fényével világították be az eget. 

A Hyundai Motor egy óriás lenyűgöző drón fénybemutatóval világította meg az eget Szöulban, hogy 2020 utolsó perceiben visszaszámolva köszöntse az új évet. A drónbemutató a BigHit szilveszteri élő koncert része volt, ahol a Hyundai a K-pop bandák fő szponzoraként vett részt. Azt nem tudni pontosan, hogy a bemutatón hány drónt használtak, de a közzétett videón úgy tűnik, hogy körülbelül 1000 drón van a földön felszállásra készen.

A film elején a drónok csapatban szállnak fel, amely az eszközök kötelékben repülésével vizuálisan kellemes réteges hatást kelt. Az első kirajzolódó kép egy Hyundai forma, amely leginkább a Hyundai Prophecy elektromos tanulmányautóra hasonlít. A z autó rajza mellett a „Wish”, vagyis a Kívánság  felirat jelenik meg. A drónok ezután két kezet formáznak meg, közöttük egy akadály áll, ami a társadalmi távolságtartást és azt az időt jeleníti meg, amelyen belül 2020-ban mindannyiunknak el kellett távolodnunk egymástól. Ezután a két kéz formája lassan összekapcsolódik.

A drónok ezután erős fényeik segítségével megkezdték a visszaszámlálást, majd ennek végén egy „2021” –es számot alkottak és egy szimulált tűzijátékokat is bemutattak. Amikor az óra 2021-re váltott, a BTS K-pop együttes dala csendült fel, miközben a drónfények „Boldog Új Évet” kívántak. Végül a drónok egy ugró bikát is megformáztak, amely azt a világot szimbolizálja, amely kiszabadult a világjárvány fogságából és 2021-ben mindent elér, amit szeretne.

A drónfényes bemutatók azóta aratnak nagy sikert, amióta az Intel a technológiája bemutatásához az eseményeken elkezdte őket használni. Íme a Hyundai látványos szilveszteri fényjátéka:

Forrás: dronedj.com

Dönci Hyundai-KIA Blogja a Facebookon és az Instagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!
Beszélgetnél a Hyundairól vagy tanácsra lenne szükséged? Gyere és csatlakozz Te is a Dönci Hyundai Univerzumához! Itt biztosan megtalálod a választ! Katt ide!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei